VALKOISELLE KAVEREITA


Vaikka ulkoseinissä tunnustammekin ruukintiilen punaista, sisällä seinäpintojen pääväri tulee olemaan valkoinen. Koska lattiastakin on näillä näkymin tulossa vähintään vaaleanharmaa, ellei valkoinen, tarvitsemme värejä valkoiselle kaveriksi. Se on kuitenkin helpommin sanottu kuin toteutettu.

Olen näet antanut itseni kyllästyä tehostetapettiseiniin, eivätkä erivärisiksi maalatut seinätkään ole idea, jota haluan toistaa huoneesta toiseen. Meillä yksi vaihtoehto vaihtoehtojen joukossa on jättää jotkut seinäpinnat raa'asti betonille, mutta sekin on syytä tehdä taiten.
Betonitalon rakentajana on varmasti hölmöä olla puuhun kallellaan, mutta niin vain näen siellä täällä valkoiseksi maalattua raakalautaseinää. Se toisi kaivattua struktuuria, toimisi vastinparina betonille ja erottuisi "tavallisesta" valkoisesta seinästä, vaikka olisikin "vain" valkoinen.

Ja ne tapetit. Kyllä niitäkin varmasti jossain nähdään. Niin ihaniin kuvioihin sitä välillä törmää, että johonkin on sellaista kaistale (tai pari) saatava.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...