TEE TYÖTÄS LAULELLEN - TAI NO, EDES SUOTUISISSA OLOISSA


Tontin laidalla kasataan parhaillaan kattoa pään pitimiksi. Sen jälkeen päästään tekemään lattiavaluja keski- ja toiseen kerrokseen ja viikkoa ennen joulua on ikkunoiden vuoro. Siis jos asiat sujuvat niin kuin Excel-taulukossa seisoo.

Katto on yksi niistä työvaiheista, joihin meidän konttorirottien ei parane omalla panoksellamme sekaantua. Mutta koska tulevaisuuden suunnitelmiin kuuluu konttorirottailla myös kotioloissa, onkin siinä hyvä syy laatia suunnitelmia työhuoneen varalta katon valmistumista odotellessa.

Työhuoneen "erikoisuus" on sisäikkuna, joka aukeaa olohuoneen korkeaan tilaan. Huoneesta on myös käynti yläterassille, jonne kuitenkin enimmäkseen kuljettaneen ulkokierreportaita pitkin. Läpikulkuliikennettä ei siis pitäisi olla häiriöksi asti. Toivottavasti.



Kuvat: Polkka Jam, Finnish Design Center, Room21, Google-kuvahaku


S on sitä mieltä, että työhuoneeseen tarvitaan kunnon työtuoli 12-tuntisia työpäiviä varten, mutta epäkäytännöllinen puoli minussa haraa vastaan ja sijoittaa työtuolirumiluksen paikalle yhtä monista must have -haaveistani, eli Domus-tuolia. Työpöydäksi haluan jotain hyvin yksinkertaista ja laatikotonta. Huoneeseen on tulossa kaksi seinään upotettua kaappia, joiden kuvittelen ahmivan sisäänsä sen paperisilpun, jota yleensä tungetaan pöytälaatikoihin.

Turkulaisen Polkka Jam -verkkokaupan sivuilta löysin mielestäni oivan Opukset-julisteen työhuoneen seinälle. Löydän sille varmasti kaverin (tai kaksi) pariisilais-kirpputorilta aikoinaan ostamistamme taidenäyttelyjulisteista, jotka ovat tällä hetkellä visusti välivarastoituna väliaikaiskotimme varastoon.

Lepakkotuoli ei varsinaisesti kuulu must have -haavelistalleni, mutta jos oikeanlainen yksilö eteen sattuu, saatan hankkia sellaisen työhuoneen vierastuoliksi. String-hyllyistäkään en ole vielä täysin varma, mutta siitä kuitenkin, että jonkinlainen hyllyjärjestelmä huoneeseen tarvitaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...