HÖYHENSAARIA PÄIN


Tämänpäiväinen työmaauutinen on, että kaikki lattiat on nyt valettu, joten viimeisiä puuttuvia väliseinä päästään nikkaroimaan viimeistään loppuviikosta. Että kyllä se siellä valmistuu. Ensin talo, ja sitten koti.

Palasimme eilen rautakaupparetkeltämme ensimmäisellä Tallinnasta lähteneellä lautalla, joten ehdimme jo yhdeksitoista Vantaalle rakennusmessuilemaan. Ihan valtaisasti messuilla ei tällaisille hankkeessaan jo edistyneille rakentajille ollut, mutta jotain kuitenkin. 

Noidannuoltaan ähkinyt S näet joutui sänkykauppiaan uhriksi, ja niin siinä kaiken sängyissä pyöriskelemisen jälkeen kävi, että S EI päässyt noidannuolestaan, mutta hankki molemmille Iskun Unigold Air -mekanismisängyt. Jopa minä, joka en ole patjani suhteen ollenkaan nirso, huomasin patjaa koemaatessani että ihan mukavaltahan se vaikutti. Erityisesti selkänoja, jonka sai kaukosäätimellä lukijaystävälliseen pystyasentoon. 


Nyt kun makuuhuoneen ehdottomasti keskeisin hankinta on tehty, alkaa kalustus olla kasassa - yöpöytiä lukuun ottamatta. Ikean Hemnes-lipasto on edellisen kodin peruja, Bourgie-valaisimen tulin hankkineeksi syksyisiltä Hulluilta päiviltä ja lukulamppujen suhteen arvon vielä. Joko sellaisiksi päätyy Artekin A338:t valkoisena tai A110:t mustana. Ehkä kuitenkin jälkimmäisinä, jotta huone saa sisuksiinsa jotain ryhtiä.  

Kahden tapettiseinän lisäksi voisin hyvinkin nähdä sängynpäätyseinässä valkoista sormipaneelia. Lopellan osastolla oli eilisillä rakentamismessuilla sellaista tosi kauniiksi lakattuna, mikä vahvisti entisestään myönteistä asennoitumistani materiaalia kohtaan.

Jaa-a. Saapas nähdä, miten me opimme 140-senttisessä sängyssä vietettyjen vuosien jälkeen nukkumaan sängyssä, jossa on oikeasti tilaa molemmille. :-)

Kuvat: Isku, Ikea, Artek, Google-kuvahaku

Ps. Olin jo aikeissa ihmetellä Pariisista lähettämäni pöytälampun katoamista, mutta tänään työpaikan aulapalvelu kiikutti hervottoman laatikon työpisteelleni. Ja siellä se oli, Pariisin lamppu. :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...