KÄÄK, SIITÄ TULEE PUNAINEN!


Rooma jäi taakse myöhään torstai-iltana, joten meni perjantaiaamuun ennen kuin ehdimme tontin laidalle ihmettelemään. Pakko kyllä myöntää, että hieman piti aamutuimaan puhista, jotta tonttimoodi löytyi. Sen verran etäälle Rooma ajatukset lautakasoista ja maalitörpöistä onnistui viemään. :-)


Työmaalla kävikin kova huiske. Paikalla oli muuraria, kirvesmiestä, laatoittajaa ja tasoittajaa, mutta kyllä mekin sinne sekaan mahduimme - jos ei muuta, niin ihastelemaan  muiden aikaansaannoksia.

Takajulkisivusta (onkohan tuollaista sanaa edes olemassa) on jo muurattu ensimmäinen kolmannes ja kyljistäkin jonkin verran, ja juu, ruukintiilen punainen siitä tulee. Siinä onkin koko ikänsä valkoista taloa rakentaneelle ihmiselle totuttelemista, let me say.

Kirvesmiesten toimesta yläkerran parveke oli saanut puuttuneen seinän, samoin sisääntulon sisäänveto. Takasta on sen sijaan tulossa ikuisuusprojekti. Muotonsa puolesta se on nyt valmis, mutta takkaseinän tasoittaminen vie lukuisine eri työvaiheineen hirveästi aikaa. Ei sillä, että seinällä kiire olisi. Itselläni meinaa vaan odottamishalukkuus loppua. :-)

Laatoittaja oli puolestaan saanut valmiiksi keskikerroksen arkieteisen ja vessan. Laattavalintamme eivät olleet mitenkään tavattoman erikoisia, vaan kertaalleen tylsiksi julistettuja, mutta olen senkin uhalla tyytyväinen lopputulemaan. Eilen kävimme myös tekemässä Kvikissä nopeusennätyksen siinä, miten pikaisesti vessakalusteita pystyy valitsemaan. Melkein oviaukosta huudettiin, että "tuo otetaan ja tuo" - ja se oli sillä keski- ja kellarikerroksen vessat kalustettu. 

Jepuliskepulis. Kun ollaan A:n kanssa saatu aamutohinat tehtyä, niin suunnataan S:n (ja laatoittajan) kaveriksi tontille. Siellä hirmuinen siivousurakka odottaa tekijäänsä.

Mukavaa lauantaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...