KAUPPAAN JÄTETTYÄ


En ole mikään tarjoushaukka, mutta tervehdin silti ilolla Hullujen Päivien kaltaisia ostoshysteriatapahtumia, jolloin asioita on mahdollista hankkia hitusen halvemmalla. Tänä aamuna ehdinkin jo keräillä virtuaaliseen ostoskoriini yhtä sun toista, mutta maksun hetkellä minut pysäytti itselleni aika harvinaislaatuinen kysymys: "tarvitsenko todella näitä tavaroita?" Koska en saanut rutistettua itsestäni myönteistä vastausta sillä salaman sekunnilla, suljin selaimen ja jätin ostokset tekemättä. 

Sellaisille ihmisille, joiden ostokäyttäytyminen perustuu aina ja puhtaasti tarveharkintaan, ei yllä kuvattu toiminta ole mitenkään tavatonta. Minä taas olen vieläkin häkeltynyt siitä, että ostohuuman keskellä pystyin moiseen. :-) Ai mitä olisin ostanut, jos olisin ostanut? No:
 


Jos jotain mieleni todella tekisi, niin ostaa lentoliput New Yorkiin. En vaan mitenkään jaksaisi lähteä odottamaan vuoronumero kourassa minnekään, joten todennäköistä on, että nekin liput tulee hankittua jotain toista kautta.

Vaikka en itse (tällä erää) hullutuksiin sortunutkaan, olen varmasti jatkossakin sitä mieltä, että Hullut Päivät on hyvä mahdollisuus leikkiä tarjoushaukkaa ja tehdä hyviä hankintoja.:-) 

Mukavaa torstaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...