TÄHTIÄ SIELLÄ, TÄHTIÄ TÄÄLLÄ


A:n päiväkodin joulujuhlaesitys olikin aivan valtava spektaakkeli. Laulua ja liikettä riitti 40 minuutin verran, mikä oli pikkuesiintyjiltä aikamoinen suoritus. 

Poislähdön hetkellä huomasin A:n lokerossa viestin, joka oli (kai) saanut olla niillä sijoillaan jonkun tovin. Siinä toivottiin kaikkia vanhempia joko leipomaan tai lahjoittamaan arpajaisvoittoja huomenna(!) pidettäviin joulumyyjäisiin - ou sviin! 

Kaikki leipomuksistani osallisiksi päässeet tietänevät kertoa, ettei niistä ehkä myyntiin ole. Pakastetaikinasta loihdittuja piparkakkuja voisin yrittää, ja joulutortut onnistuvat toisinaan. Onneksi pyynnössä oli kuitenkin tuo arpajaisvoittovaihtoehto. Siihen olen nyt aikeissa tarttua - varsinkin kun löysin työpaikan lahjakaapin kätköistä muutaman Iittalan Kivi-tuikun.
 

Nyt kun iltaa ei tarvitse uhrata palaneille pullille ja kiveäkin kovemmille kuivakakuille, voimme A:n kanssa keskittyä muihin jouluaskareisiin - kuten joulukorttien kirjoittamiseen. Huomiseksi ne eivät ehdi mitenkään postiin, mutta nyt tavoitteeksi onkin otettu, että jos ennen joulua kuitenkin. :-) 

Tai sitten me vaan ihaillaan joulutähtiä. S:n ilta kuluu Kansallisteatterissa vanhempieni kanssa. Viime lauantaina näkemäni Neljäs tie oli näet niin loistava, että agitoin heidätkin katsomaan näytelmää ennen kuin näytökset loppuvat kokonaan.

MUKAVAA TORSTAITA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...