VESSASSA...


..en juuri nyt ole, mutta kuljin kyllä yhden ohi raahustaessani kodinhoitohuoneeseen pyykkäämään ja päätin napsaista siitä kuvan.  :-)

Kellarin vessan kalusteet hankittiin aikoinaan viidessä minuutissa Kvikin porstuasta käsin, mutta yllättäen tuosta vessasta tuli koko talon onnistunein vesiklosetti. Muiden vessojen osalta päädyimme hirveällä jahkaamisella tylsään valkoiseen, eikä pintamateriaaleissakaan turhia lähdetty riehumaan. Vessojahan ne vaan ovat, ajateltiin kai.


Jos nyt olisin vessojen osalta valintatilanteessa, unohtaisin kaakelit ja valkoiset allaskaapit. Seiniin läiskisin tapettia tai jättäisin betonille ja kalusteiksi valitsisin jotain-ihan-muuta-kuin-valkoista. 

Meillä on itse asiassa keskikerroksen ja ylimmän kerroksen vessat vielä viimeistä sinettiä vaillakin, eli ihan kokonaan ei toivoa ole tarvinnut kadottaa. Ylimmän kerroksen vessaan on tulossa vielä suihkuun lasiseinä (ei mitään kovin innovatiivista siis) ja keskikerrokseen yhden seinän kokoinen peili ja sen eteen vanhoista lankuista kaksi tasoa. Ne rikkonevat valkoista rauhaa edes himpun verran.

Vesikloseteista vielä toviksi valaisimiin. Lontoon-visiitillämme kävimme näet Heals-nimisessä sisustusliikkeessä, joka myi Tom Dixonin valaisimia 15 prosentin halvennuksella. Ostin aikoinaan Etchimme Englannista, ja koska valaisinpistokkeen vaihto sujui ihan mallikkaasti, voisin hyvinkin harkita hyödyntäväni tuon alennuksen. Jos niin kävisi, hankkisin keittiöömme pienemmän version Dixonin Copper Pendantista

Mukavaa keskiviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...