ENSIMMÄINEN VUOSI KEITTIÖTÄ


Tulin laskutoimituksissani siihen lopputulemaan, että se oli viime vuonna jotakuinkin näitä päiviä, kun keittiömme kaappirivistöä asenneltiin ja saareketta mallailtiin. Juhannusaattona liedellä kiehuivat jo ensimmäiset uudet perunat ja sen jälkeen sillä ovat porisseet monet muut keitokset.

Nyt kun yhteiseloa on takana vuosi, uskaltaa jo kokemuksen syvällä rintaäänellä kertoa, millaista keittiössä on ollut touhuta. Ja voittopuolisesti hyvähän siellä on ollut. Ainoa miinus suunnitteluosastolle (eli meille) on annettava siitä, ettei saarekkeen molempiin päihin upotettu pistorasioita. Onneksi tuokin virhe on kuulemma korjattavissa - jonain päivänä. 

Televisio on taas turhake, jota ilman en varmaan enää suoriutuisi ruuanlaitosta. :-( Muuten keittiön televisiota ei tule juurikaan tuijoteltua - lienekö syynä pitkäkestoisen lojumisen estävät istuimet. :-) Arkiruokailu Artekin K65-tuoleilla kyllä hoituu. Istumme itse asiassa todella harvoin perheen kesken ison ruokapöydän ääreen. 


Keittiön lähes valkoista väriä en ole ehtinyt katua. Corian on tasona äärimmäisen helppohoitoinen, eikä siihen ole ainakaan ensimmäisen käyttövuoden aikana ilmaantunut naarmuakaan. Ja vaikka valkoisissa kaapinovissa helposti sormenjäljet näkyvätkin, niin yhtä helposti ne saa niistä pyyhkäistyä myös pois.

Tällä hetkellä ainoa asia, josta keittiöön liittyen haaveilen, on uusi ruokapöydän valaisin. Muuten asiat ovat keittiösektorilla mallillaan. :-) Säilytystilaa on riittävästi jopa meidän mittapuullamme ja työskentelytilaa myös. 

Loppuun oli vielä laitettava otos taannoisen Berliinin-reissumme tuliaisesta. :-) Yksi kaupungin kuuluisimmista nähtävyyksistä on varmaan Brandenburgin portti, josta kaupiteltiin jos jonkinlaisia näkemyksiä. Itse päädyimme varsin hillittyyn grafiikan lehteen, jonka naputimme kormistukseksi seinällemme. Myös valokuvataidetta hankimme, sillä kohdalle osui pari verratonta ilmestystä ja vielä sopuhintaan.

Mukavaa maanantaita!

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...