VILLASÄKEISTÄ MITTAA


Vietimme sunnuntaista leijonanosan mittailemalla seiniä työmaalla. Samalla keikalla näpsin liudan kuvia (onnettomalla) iPhonellani, mutta kun pääsimme kotiin ja latasin otokset koneelle, huomasin niitä kaikkia vaivaavan saman ongelman: kuvat olivat ihan vinossa! Voi hitto! S:ää asia nauratti kovasti, kuvien taltioijaa ei niinkään.

Villotamme osan väliseinistä ääneneristystarkoituksessa, mutta eilen kehitimme villasäkeille paljon hyödykkäämpää käyttöä. Mallasimme nimittäin niillä minkäkokoinen kulmasohva keskikerroksen olohuoneeseen mahtuu. Aika iso. Pituutta saa toiseen suuntaan olla 330 ja toiseen 180, ja silti ympärille jää kävelytilaa yllinkyllin.

Sohvakaupoille emme vielä ole ehtineet, mutta luulenpa hakusessa olevan väritykseltään vaalea(hko) ilmestys - olkoonkin, että loppusijoituspaikassa temmeltää myös yksi hieman polvea korkeampi asukki. Pitää vain pitää huolta siitä, että päälliset ovat kaikilta osin irrotettavissa ja pestävissä.

En ole myöskään vielä päästänyt irti Kiki-haaveestani. Penkki sopisi niin passelisti suurten ikkunoiden eteen, voi sentään. Hätätapauksessa meiltä kyllä löytyy vanha 50-luvun nojatuoli, joka olkoon sitten se toiseksi paras vaihtoehto.

Kaipaamaamme avaruutta on keskikerrokseen jäämässä rutkasti. Pitää vain olla tarkkana, ettei avaruus muutu kolkoksi tyhjyydeksi. Siksi haen esimerkiksi olohuoneeseen isoa mattoa. Tai siis olen sellaisen jo löytänyt, mutta S:n ylipuhumisessa riittää vielä muutamaksi illaksi tekemistä. :-) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...