TERVETULOA YÖKYLÄÄN!


Minulle yksi entisen kotimme huonoista puolista oli, ettei yövieraille ollut osoittaa lastenhuonetta tai arkiolohuoneen vuodesohvaa kummempaa nukkumapaikkaa. Meillä potentiaalisia yövieraita kuitenkin riittää, sillä olemme molemmat muualta muuttaneita. Isovanhemmat asuvat kaukana ja ansaitsevat meillä käydessään oman huoneen. Nyt sellainen on tulossa keskikerrokseen.
Kuvat: Finnish Design Shop, Ikea, H&M, leikkien.fi
Koska huoneeseen ei ole tulossa säilytystilaa kaappien muodossa, ajattelimme hankkia sinne HAY:n LOOP naulakon joko mustana tai valkoisena. Oletamme myös A:n nostavan huoneen käyttöastetta leluineen, joten tarvitsemme siistejä säilytyslaatikoita lattialla lojuvia leluja varten.
Olen vanhojen huonekalujen suuri ystävä, vaikken haluakaan sisustaa niillä koko taloa. Yksi siellä, toinen täällä, on minulle passeli tapa hyödyntää niitä. Vierashuoneeseen onkin tulossa vanha työpöytä 1900-luvun alkupuoliskolta ja tuoli. Joko kaksi yöpöydän virkaa toimittamaan, tai sitten vain yksi vanhan työpöydän yhteyteen. Sänkykin on "vanha", siis sellainen, joka meillä on jo olemassa.
Yritämme "kierrättää" olemassa olevia huonekalujamme mahdollisimman moneen tilaan. Vierashuoneen osalta uskonkin, että hankinnat jäävät  vähäisiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...