HABITARE-HANKINTOJA KASSIN TÄYDELTÄ


Habitare-viikonlopusta on jo ehtinyt vierähtää viikko, mutta radiohiljaisuus ei suinkaan tarkoita, etteikö retki messukeskukseen olisi ollut antoisa, päinvastoin. 

Habitare on jo vuosia kuulunut syksyisiin retkikohteisiimme. Tällä kertaa olimme liikenteessä kuitenkin enemmän "tosimielellä" kuin aikaisempina vuosina. Kauppakassiin päätyi siis vähän muutakin kuin metrilakua ja vino pino esitteitä, nimittäin kaikki tarvitsemamme kodinkoneet, ala- ja yläkerran pesutiloihin pyyhekuivaimet ja makuuhuoneen parvekkeelle lepotuolit.



1. induktiotaso 70 cm AEG, 2. kalusteuuni AEG, 3. pakastin kalusteovella AEG, 4. jääkaappi kalusteovella AEG, 5. mikro AEG, 6. viinikaappi FESTIVO, 7. kalusteovinen pyykinpesukone kuivaimella SIEMENS, 8. astianpesukone kalusteovella AEG, 9. liesituuletin SAVO (kuvat AEG, Siemens, SAVO, FESTIVO)

kuva: ekokaluste.fi 
Kodinkonevalinnoistamme voisi kai vetää sellaisen johtopäätöksen, etten ole kovin ihastunut minkään vempeleen ulkonäköön. Siitä syystä kaikki ne kodinkoneet, jotka on naamioitavissa kalusteovella, naamioidaan. Jopa yläkerran pesuhuoneeseen tuleva pyykinpesukone. 

Viinikaapin osalta olisimme mieluusti tyytyneet matalampaankin versioon, mutta tuleva sijoituspaikka on sen verran "erikoinen", että täysmittainen toimii siinä paremmin. Viinikaappi ei siis ole tulossa keittiöön, vaan sen läheisyyteen seinään integroituna.



Meillä oli edellisessä kodissa ihan toisenmerkkiset kodinkoneet, ja se, mitä tulevasta keittiöstä jää edelliseen verrattuna puuttumaan, on jääpalakone. Itse en usko sen puuttumista edes huomaavani, ei se nyt niin järeässä käytössä ollut, vaikka kiva kapistus olikin.

Viereisen kuvan tuoleihin törmäsimme jo kesäisillä asuntomessuilla. Silloin ne jäivät vielä hankkimatta, vaikka ne koeistunnossa mukavilta tuntuivatkin, mutta Habitaresta ostimme niitä kaksi. Mukaan lähti lisäksi rahit kumpaisellekin tuolille.  


Oli Habitare toki muutakin kuin rahanmenoa. Saimme jatkojalostettua joitain materiaalivalintoja, keittiöajatukset menivät Saari-keittiöiden osastolla jälleen kerran uusiksi ja muutenkin oli oikein mukavaa. En tiedä, tuntuiko vain minusta siltä, mutta ihan kuin messuvieraita ei olisi ollut edellisvuosien tapaan ruuhkaksi asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...