EI OLE TODELLISTA!


Kai sitä sitten tuli nuolaistua ennen tipahtamista, muuten ei varmasti ärsyttäisi niin paljon kuin nyt ärsyttää se että sähkötöitä ei edelleenkään saatu päätökseen. Eivät siis laskeudu verhot, eivätkä syty lamput. Kreit.

Jaksan  tiettyyn pisteeseen asti ihailla (salaa) S:n tyyneyttä kaikkien vastoinkäymisten edessä, mutta kyllä se piste lopulta tulee vastaan. Silloin savu nousee korvista, tartun näppäimistöön ja laitan käärmistynyttä palautetta. Niin tälläkin kertaa:
 En lähde pidättelemään henkeäni odotellessani vastausta. Hyvin todennäköistä näet on, ettei sellaista tule ollenkaan, ja me vaan jatkamme odottelua "kiireellisempien työmaiden" viuhahdellessa ohi. Siis voihan rajaton ärtymys ja epätoivo! 

2 kommenttia:

 1. Onpa ärsyttävä tilanne ja todella aivan kohtuutonta odotuttaa teitä tuolla tavalla! Toivottavasti ne nyt kuitenkin ottavat järjen käteensä siellä toimistolla ja tulevat pikapikaa hoitamaan teidän työnne kuntoon. Luulisi, että heistäkin olisi kiva saada jokin kohde kokonaan pois roikkumasta. Ja hyvä kello kauas kuuluu, paha vielä kauemmas...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sieltä kyllä vastattiin ensimmäiseen viestiini todella nopeasti ja pahoiteltiin kommunikointia - joka nyt ei varsinaisesti ollut se asia, joka ketutti vaan valmistumisen viivästyminen. Viestissä kuitenkin pyydettiin kertaamaan tähänastinen, ja kun vastasin

   "Hei,

   Kiitos pikaisesta vastauksesta. S kertoi ensimmäisen kerran sovitun, että vielä keskeneräiset työt tullaan tekemään loppuun 12.8. Työt eivät kuitenkaan valmistuneet tuolloin (keskeneräisyyttä oli ilmeisen paljon), jonka jälkeen S piti J:n kanssa työmaakatsauksen 26.8., josta laadittiin oheinen (kts. liitetiedosto) muistio. Tuon viestin yhteydessä myös todettiin, että 5.9. keskeneräiset työt tullaan tekemään loppuun tai ainakin edistämään merkittävällä tavalla niiden loppuunsaattamista. 5.9. taisi kuitenkin olla pakettiauto rikki (jos muistan oikein), jonka vuoksi töitä ei päästy tekemään. Tuon päivän jälkeen on ollut myös muutamia muita yrityksiä tulla työmaallemme (tai no, tätä nykyä kotiimme) ja joitain käyntejäkin, mutta vieläkin odotamme, että saisimme esimerkiksi kerroskohtaiset säätimet, joilla voisimme säätää asunnon lämpötilaa.

   Voinetkin varmaan ymmärtää, että odotukset olivat suhteellisen korkealla tämän päivän osalta. Sen vuoksi S:n kotoa lähtömme jälkeen saama tekstiviesti " Moi, joudun lähtee hoitaa kiireisen työn." ei ollut välttämättä se viesti, jonka odotimme työmaalta jälleen kerran kantautuvan."

   Tuon vastausviestini jälkeen sieltä ei sitten enää olekaan kuulunut mitään - ainakaan minun suuntaani. Ehkä he ovat jatkaneet kommunikointia S:n kanssa, pitää kysyä illalla. Mutta juu, on kyllä haasteellinen ala tämä rakennusala. Tai ainakin deadlineillä on siellä aivan eri merkitys kuin esimerkiksi omassa työssäni, huoh.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...