AIKATAULUSSA OLLAAN


Minä se vaan sisustelen huoneita kuin suurempikin visionääri, mutta kyllä ne todelliset teot talonrakentamisen saralla tehdään siinä kuraliejussa, joksi tontti ympäristöineen on syksyn sateiden myötä muuttunut. 

Tänään vuorossa on ollut anturoiden valu, ja ensi viikolla se sitten alkaa, betonielementtien pystytys. Kellarista aloitetaan ja valmista pitäisi pystytyksen osalta olla vkolla 45. 

Tähän mennessähän me amatöörirakentajat emme juuri muuhun ole pystyneet kuin työpäivän jälkeiseen patsasteluun kuopan reunalla. Oletan tilanteen kuitenkin muuttuvan, kun pömpeli on pystyssä ja elementtien pystyttäjät ovat poistuneet hoodeilta. 


Kolmeen pekkaan emme kuitenkaan saa taloa senkään jälkeen aikaiseksi, vaan ammattilaisapuun turvaudutaan jatkossakin. Ison, ellei valtavan, avun saamme myös vanhemmiltamme, joilla on kokemusta useammasta vastaavanlaisesta projektista.  


Aikataulussa siis ollaan, vaikka kaikenlaisia väliyllätyksiä on toki tielle osunut. Toistaiseksi niistä on kuitenkin selvitty kunnialla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...