EDISTYSTÄ, KIITOS


Pakkasta oli maanantain alkajaisiksi sen verran reilusti, että otaksuin katon rakentajien ja maaurakoitsijoiden jäävän sellaisella ilmalla kotiin. Mutta ehei. Siellä ne ahkeroivat vielä iltakuuden aikaan, kun S porhalsi paikalle tohottamaan yhdestä betonielementtien saumakohdasta unohtunutta kermiä. Toivottavasti sama tahti jatkuu työmiehillä tänäänkin, sillä talon rakentajan usko kaipaa nyt reippaita edistysaskelia vahvistuakseen.


Samaan aikaan kun tontilla käy vasaran kalke, niin me mietimme tykönämme keskikerroksen lattiamateriaalia. Alun betonilattiainnostus on allekirjoittaneelta ehtinyt jo laantua, ja nyt myös S on alkanut pohtia, josko valkolakattu parketti olisi sittenkin betonia mukavampi vaihtoehto.
 
kuvat: www.erikoisparketti.fi
Ehdin kai viidessä vuodessa kyllästyä tummaan lattiaan niin, että nyt haluan lattiasta mahdollisimman valkoisen, oli se sitten betonia tai parkettia. Sen vuoksi yllä olevista parketinpalasista Novafloor 185 Tammi Extra White on sävynsä puolesta lähimpänä toiveitamme.

Lattian naputteluun on vielä kuitenkin tovi jos toinenkin. Paljon akuutimpaa on esimerkiksi hankkia työmaa-aikaiset ovet pömpelimme seitsemää sisään-/uloskäyntiä varjelemaan. Olinkin jo aikeissa alkaa huudella niitä huuto.netistä, kunnes keksin kierrätyskeskuksen. Sieltä ovia löytyi viiden euron kappalehintaan ovitolkulla - ilman karmeja tosin, mutta viis siitä.  

*Haukotus* Joulukalenteriaika tarkoittaa meidän perheessä aikaisia aamuja ja puoliksi läpitorkuttuja päiviä. Tänäänkin herättiin A:n kanssa puoli viideltä jännäämään, mitä neljännen luukun takaa paljastuu. *Toinen haukotus*. Suklaatonttuhan se siellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...