KIITOS TÄSTÄ SYKSYSTÄ


A viettää päivät pienessä päiväkodissa mukavien päiväkodintätien kaitsemana, ja siitä olemme kovasti kiitollisia. Melkein jokajouluinen ja -keväinen aprikoinnin aihe on kuitenkin ollut, että miten muistaa koko päiväkodin henkilökuntaa tasapuolisesti ja jollain sellaisella lahjalla, josta ainakin itse voisin kuvitella olevan iloa. 

Kirjoitin "melkein" siksi, että viime jouluna keksin viikkokausien pohtimisen jälkeen mielestäni oivan lahjan. Sellaisen, johon voin turvautua tänäkin jouluna. Ja tulevina. Ostin näet jokaiselle Kastehelmi-tuikun ja tänä vuonna hankin kaikille toisen. 

Viime vuonna lahjapakettiin päätyi kirkkaanväriset tuikut, mutta nyt on jokaiselle luvassa erivärinen. Minusta tässä lahjassa on sekin hyvä puoli, että jos ei sen sisällöstä itse niin välitä, lahjan voi hyvin laittaa kiertoon ja antaa lähipiirissään sellaiselle, joka pitää Kastehelmistä.

Talohankkeemme myötä A on keväällä vaihtamassa päiväkotia, joten "sarjan kerryttäminen" päättyy meidän osaltamme tähän (ellei sitten läksiäislahjaksi vielä yhtä). Voin kuitenkin hyvin kuvitella, että myös tulevien joulujen ja keväiden lahjapulmat olisivat olleet Kastehelmillä ratkaistut. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...