MARMORIA SEINÄÄN - SIIS TAPETTINA VAAN


En ole koskaan pitänyt itseäni marmori-ihmisenä, pikemminkin karttanut sitä. Ferm Livingin Marble -tapetti muutti kuitenkin marmorinvastaisen mieleni. Jopa siinä määrin, etten tällä kertaa jäänyt jahkaamaan tai etsimään vielä jotain vähän parempaa, vaan klikkasin (lähes) siltä istumalta kainalollisen tapettirullia ostoskoriini.

Rullat eivät vielä ole saapuneet, joten en ole vielä päässyt fiilistelemään aidon tavaran kanssa. Loppusijoituskohteesta olen kuitenkin melko varma, tai ainakin kahdesta kilpailevasta vaihtoehdosta.

Ykkössijaa pitää tällä hetkellä keskikerroksen vessan päätyseinä, mutta aivan vessan kannoilla tulee viereisen vierashuoneen seinä.  

Vessasta on kaupungin määräysten vuoksi tulossa järjettömän kokoinen - ainakin niihin aikeisiin nähden, joita meillä alun perin vessan suhteen oli. Tarkoitus oli näet tehdä siitä pieni vierasvessa, mutta määräysten vuoksi siitä on tulossa halli, jossa mahtuu asioimaan pyörätuolilla. Myös suihkuvaraus vessaan vaadittiin, onneksi suihkua ei sentään tarvitse käydä tilaan oikeasti asentamaan. Pelkkä ajatuskin siitä, että talossa olisi enemmän suihkuja kuin asukkaita, on vähintäänkin pöhkö.

Mutta vessan koosta takaisin tapettiin ja sen loppusijoituspaikkaan. Keskikerroksen vierashuoneeseen tapetti kävisi myös oikein passelisti - jos siis luovun alkuperäisestä aikeestani jättää yksi seinä betonipinnalle.

Hmm. Hyvin todennäköistä, että vaellan rullat kainalossa huoneesta toiseen ennen kuin teen lopullisen päätöksen. Ja kohtahan talossa tarkenee sen jopa tehdä: ikkunoiden ja ulko-ovien asennus on näet sovittu tämän viikon lopulle, ah autuutta. Sitten vaan joka nurkkaan pöhötin (=lämmitin) puhisemaan, niin paleltuneet sormet ja nenänpäät ovat pian historiaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...