VÄLIPÄIVÄHANKINTOJA JA PYÖRRETTYJÄ PÄÄTÖKSIÄ


Perjantaina keskeytynyt ikkunoiden asennus jatkui tänään suotuisammissa oloissa. Aivan valmista ei siltikään saatu, sillä yksi ikkunoista oli toimitettu tehtaalta vääränkokoisena ja toista koristivat vääränväriset karmit. 

Ikkunoiden asentamisen myötä päitämme veivattiin taas 180 astetta toiseen suuntaan mitä tulee keskikerroksen lattiavalintaan. Koska keskikerroksen ikkunoista yhtä lukuun ottamatta kaikki lähtevät lattiatasosta, eivät jalkalistat tule kuuloonkaan. "Valitsemamme" parketti vaatisi kuitenkin niin reilusti elämisvaraa, että se tarvitsisi listoja peitokseen. Niinpä lattiavalintamme on vaihtunut jälleen alkuperäiseen betoniin, jonka kanssa ei tarvitse murehtia listoitusasioita. 

Koska Artekin Espoon liike oli "sopivasti" matkanvarrella palatessamme tontin laidalta kotiin,  pyörähdimme siellä toteamassa hyllyjen tyhjentyneen kiitettävällä tavalla. Jotain kuitenkin tarttui tälläkin käynnillä mukaamme: String-hyllyjä A:n huoneeseen ja työhuoneeseen, punaisia Aalto K65-työtuoleja keittiön valkoista saareketta "ilostuttamaan" ja vielä yksi Hang it All -naulakko (jonka loppusijoituspaikka on vielä päättämättä).





Täytyy myöntää, että aivan purematta S ei punaisten K65-työtuolien hankintaa niellyt. Olimme alun alkaen kaavailleet saarekkeen pöytäpäähän Hay:n Hee -baarijakkaroita keltaisina, mutta kotimainen tuoli punaisena käy täysvalkoiseen keittiöön yhtä mallikkaasti. Tuolihankinnan myötä sinetöimme siis myös sen, ettei meille tule Harri Koskisen suunnittelemaa Silta-saareketta, niin henkeä salpaavan upea ilmestys kuin se onkin. 

Tämä päivä ei ollut hullumpi välipäivä. Mahtuihan siihen koko joukko ikkunoita, päätöksiä ja ostoksia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...