VALOA PIMEYTEEN


Lienekö pimeä vuodenaika vai Artekin Espoon myymälän loppuunmyynti syynä siihen, että joulupaketeista kuoriutui tänä jouluna häkellyttävä määrä Artekin valaisimia. Oli syy kumpi tahansa, lahjojen saaja on jokaisesta valonlähteestä erittäin otettu ja kiitollinen.

Joulupapereihin oli kääriytynyt neljä Artekin A110 -valaisinta valkoisena ja kaksi mustana. Lisäksi paketeista löytyi kaksi Artekin A338 -valaisinta valkoisena, Hang it All -naulakko mustana ja Norman Copenhagenin Heima-kynttelikkö. Essence-sarja täydentyi kokoelmastamme vielä puuttuneilla kuohuviinilaseilla ja uutena tuttavuutena pakettiin oli päätynyt Iittalan Sarjaton-sarjaan kuuluvia laseja. Niihin olinkin jo ehtinyt iskeä silmäni, joten kiitos vaan. Omenanvihreitä Kastehelmi-lautasia olen sen sijaan kerännyt jo tovin, mutta pinossa on aina tilaa uusille.

Valaisimia olisi tuskin kertynyt tuollaista määrää, ellei Artekin Espoon myymälässä olisi loppuunmyyntiä. Liike sulkee ovensa lopullisesti lauantaina 29.12., joten vielä on muutama päivä aikaa kiiruhtaa paikan päälle tekemään rahanarvoisia löytöjä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...