KRUMELUURIA PÖYDÄN PÄÄLLE


Olen yrittänyt etsiä julkaisukelpoista kuvaa ruokapöydän yläpuolelle tulevasta valaisimestamme. Arkistojen kätköistä löysin vihdoin entisen kodin ruokailutilasta napatun (pimeän) otoksen. Siitä oliko meillä oikeasti noin pimeää, en mene takuuseen. 

Kuten kuvasta käy ilmi, valaisin edustaa krumeluuriudessaan kyllä kaikkea muuta kuin viimeaikaisissa hankinnoissa loistanutta yksinkertaisuutta. Siitä huolimatta uskon sen taipuvan mainiosti sille kaavailtuun tilaan - itse asiassa jopa paremmin kuin vanhaan.


Olimme jo vaihtamassa valaisinta ties ja mihin, mutta pyörtävä päätös iski tajuntaani kurkkiessani tulevan ruokailutilan ikkunoista sisälle. Lamppu luo juuri oikeanlaisen nyrjähdyksen tilan muuten niin kurinalaiseen (ja valkoiseen) ilmeeseen. Sitä paitsi lamppu on yhtä kuin entisen automme sisätilalämmitin. Hukkasimme näet lämmittimen hankintaan ja asennukseen varatut rahat tuohon killuttimeen. :-)

Valantin Ruutu-pöytä seuraa sekin tuosta kuvasta uuteen kotiin. Pöytä on mitoiltaan 210x100, joten sen ympärille saa hyvin ahdettua kahdeksan henkeä. Sen sijaan tuolit vaihtuvat Harri Koskisen valkoisiksi Lento-tuoleiksi. Siis jos selviävät välivarastossaan rakennustyömaalla ehjinä.

Ihanaa, että on viikonloppu, vaikka se meillä vajaaksi S:n työmatkalle lähdön takia jääkin. Aiomme A:n kanssa lievittää ikävää elokuvaretkellä ja mennä katsomaan uutta Rölliä isolta kankaalta.

Mukavaa viikonloppua!

Kuva: oma kuva-albumi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...