PAREMPI MYÖHÄÄN KUIN HUOMENNA


Bongasin tänään harvoin käyttämääni postilaatikkoon viime viikolla tulleen viestin Finnish Design Shopilta. Siinä kerrottiin koko heidän valikoimansa olevan tämän viikonlopun kymmenen prosentin alennuksella, mikä pisti natisevan hiirikäteni liikkeeseen.

Ennen tuota postibongausta olimme A:n kanssa saatelleet S:n lentokentälle, ja jotenkin olin paluumatkalla onnistunut huijaamaan A:n suostuvaiseksi "pienelle kiertoreitille" Stockan huonekaluosaston kautta. 

Alkuperäinen ajatukseni oli käydä koeistumassa Hayn J77-tuoli, mutta samalla reissulla panin merkille Hayn DLM-pöydän, jonka näin heti vierashuoneessa yöpöytäkäytössä. Ostosten tekoon ei A:n kanssa liikenteessä olo enää antanut myöten, mutta kun kotona yhdistin näkemäni ja postilaatikkooni tupsahtaneen viestin, oli hankintapäätös sillä selvä.


Paitsi että ei ollut. En näet ollut varma haluaisinko yöpöydiksi mustan, keltaisen vai valkoisen vaihtoehdon. Mutta kun olin saanut yllä olevan kuvan askarreltua, ei mustan ja muiden välillä kauaa tarvinnut arpoa. Onneksi. Ostoskoriin päätyi siis kaksi mustaa DLM-pöytää, joille vieraat saavat tarvittaessa hyvin laskettua puhelimensa, kirjansa ja lukulasinsa. Ehkä vesilasillekin joku nurkka jää.

Pöytien lisäksi päätin hyödyntää kymmenen prosentin alennuksen vessojen naulakoiden hankintaan. Ehdin näet tänä aamuna S:lle noitua, että miten DesignHouse Stockholmin Wave-naulakko voi maksaa Suomessa 64 euroa, kun saman tuotteen saa amerikkalaiskaupoista 60 dollarilla (43 eurolla). Mutta koska S ei luvannut reissullaan naulakkokauppaan ehtiä, ostin niitä kaksi settiä valkoisena Finnish Design Shopista. 

"Kymmenen prosentin alennuksella naulakot ovat edes vähän lähempänä amerikkalaishintoja", sössötin itselleni maksun hetkellä ja tunsin oloni tosi hintatietoiseksi. :-)

Kuvat: Artek, Finnish Design Shop, Ferm Living

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...