PIHINÄÄ KIUKAASTA


Taas pukkaa hikeä, toisaalta kyse onkin saunasta. Päätimme näet Nuoska-hankinnan jälkeen "siirrättää" kiukaan nurkasta toiseen niin, että uudessa sijaintipaikastaan Nuoskan näkee jo pukuhuoneen ovelta.
 

Vastaava mestarimme otti muutoksen hyvin, hänestä uusi sijaintipaikka on jopa parempi kuin entinen. Sähkömiehilläkään ei tuntunut olevan mitään nokankoputtamista, mutta hanslankariemme suusta kuuluikin sitten jupinaa, mikä ei enteillyt hyvää hikikarpaloiden suhteen.

Valtoimenaan tuskanhikeä alkoi pukata kuitenkin vasta siinä vaiheessa, kun lvi-ihmiset ilmoittivat, miten jo asennettujen putkien siirtely näkyy viivan alla. S ei asiasta infotessaan kovin montaa painokelpoista sanaa saanut suustaan, mutta kun sähkömiehet ja kiukkuavat hanslankarimme ehtivät jo osuutensa tehdä, niin tällä mennään. Puuuuuh. 

Josko sille oikomislistalle kirjaisi vielä sellaisen action pointin, että yhtään tehtyä työvaihetta ei tehdä mielihalumotiivilla uusiksi. Nyt samasta työstä maksetaan kahteen kertaan ja sille ajalle, joka nyt menee jo väänneltyjen putkien vääntelyyn, olisi varmasti ollut muitakin työsuoritteita tehtäväksi. Puuuuuh.

Meille ei pesuhuoneeseen ole tulossa muuta kuin valkoista kaakelia seinään ja ruostetta lattiaan, sillä saunasta pukuhuoneseen jatkuva seinä on tarkoitus vetää samalla vaakatasossa olevalla puupaneelilla. Levottomaksi menisi, jos seiniin vielä jotain koittaisi ängetä.

Jees. Nyt lattialaattoja valitsemaan. Puuuuuh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...