SENKIN TYLSIMYS


Eilinen laattakauppavisiitti oli kerrassaan erikoinen ja sinetöi ainakin sen, että siitä kaupasta emme osta laattaakaan. Varttia vaille tunnissa olisi pitänyt osata päättää useamman kymmentä neliötä valikoimasta, jota emme olleet koskaan nähneet ja kun jotain hädissämme "päätimme", valintamme olivat myyjän mielestä "ei millään pahalla, mutta tosi tylsiä". OMG.

Olen ehkä vähän oppinut arvostamaan asiantuntija-apua valintoja tehdessämme, mutta olen edelleen (liian) tarkka tavasta, jolla apua tarjotaan. Varsinkin silloin, kun tuttavuutta on takana puoli tuntia ja tasan tiedän, ettei vastapuoli ole mitenkään voinut nähdä sisuksiini ja saada selville, että sismisesti olen tosi discopalloihminen, vaikka ulkoisesti toista väitänkin.   

Mutta mitä tekee ihminen, joka on ärsyyntynyt saamastaan palvelusta? Menee kotiin ja kiikuttaa killinkinsä verkkokauppaan, jossa ei varmasti tarvitse asioida kenenkään elollisen kanssa. :-)


Olen tilannut Designer-lightsista aiemminkin, joten uskalsin olla varma siitä, ettei tilauksen perään paiskota viestillä, jossa kommentoidaan tylsiä valintojani. :-) Niinpä ostin kodinhoitohuoneen pitkän työtason piristykseksi pronssisen Tolomeo Micron, kotona jo olevalle Heima-kynttelikölle kaverin järkyttävällä halvennuksella (24 euroa) ja porraskuilun päätyseinään Flosin Buttonin seinävaloksi.

Lauantaina on taas edessä Tallinnan-matka ja parin viikon päästä Kööpenhaminaan. Ostin matkan S:lle syksyllä synttärilahjaksi, ja näin jälkikäteen ajateltuna ajankohdan olisi ehkä voinut valita paremminkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...