LUMENLUONTIHOMMISSA RATKOTTUA


Terveisiä lumilapion varresta. S ilmestyi aamutuimaan työmatkaltaan, ja parin tunnin päikkäreiden jälkeen lähdimme lapioimaan lunta tontilta. Huomenna näet asennetaan viimeiset alun perin vääränkokoisina toimitetut ikkunat ja ovet, ja nosturin täytyy päästä pihaan vaivatta.

Ihan pelkäksi lumenluonniksi reissu ei sentään mennyt, vaan ehdimme pikaisesti kiertää sisällä toteamassa töiden etenemisen. Nyt kun väliseinien rungot ovat kaikki paikoillaan, on huoneita ja tiloja, jotka tuntuvat valtavankokoisilta ja tietysti se yksi huone, jonka kohdalla on käynyt toisin. 

Tuo vajaan 12 neliön "koppi"  (not) on yläkertaan tuleva työhuoneemme, jota ilmiselvästi rokottaa (yläkerran) aulan seinään upotettava kirjahylly ja sisäikkuna, josta avautuu näkymä olohuoneen korkeaan tilaan. Pienen styroksipaloilla mallailun jälkeen toivon meidän kuitenkin ratkaisseen ongelmat - tai ainakin ottaneen rakentavan askeleen ratkaista ongelmat. :-)Haluaisin tapetoida pienen seinäpätkän  Mr. Perswallin Secret Cities-tapetilla. Voin jo suorastaan nähdä itseni huvittamassa itseäni ja etsiskelemässä tapettiin piilotettuja kaupunkeja juuri kun pitäisi hakata vimmaisesti jotain tekstiä tai olla muuten vaan tehokas. :-)

Työhuoneen työpöytä toteutetaan todennäköisesti tee-se-itse -menetelmin, sillä hakusessa on pitkä ja kapea malli, jollaista ei ehkä valmiina supermarketista löydy. Toiseen päähän pöytää voisi iskeä laatikoston ja toisen pään hoitaa yksinkertaisin pukkijaloin.

Se, mitä huoneeseen on jo hankittuna, ovat String-hyllyt ja Muuton Wood Lamp, jonka kotikutoisuuteen olen kovasti ihastunut. Domus-tuoli on haaveeni, ja voi olla, että sellaiseksi se tässä vaiheessa jääkin. Huoneeseen olisi kiva saada myös joku notkumistuoli, jolla häiritä työn tekijää. Yhdessä vaiheessa pohdin lepakkotuolia, mutta nyt en ole siitä enää varma. En haluaisi peittää tuolilla sisäikkunan näkymää,  sillä mitä järkeä siinä ikkunassa silloin olisi. :-)

Mukavaa viikonalkua!

Ps. Kerroin aiemmin tällä viikolla mattohaaveestani ja otaksuin S:n tyrmäävän sen siltä istumalta. Niin kävikin, kun selostin asiaa automatkalla ("olen AINA inhonnut turkkilaismattoja!"), mutta kun pääsimme kotiin ja esittelin maton askartelemani kuvan avustamana, niin se ei saanutkaan enää täydellistä täystyrmäystä! Tästä näpertelystä saattaa siis olla jotain hyötyäkin, jee. :-)

Kuvat: Mr. Perswall, Artek, Polka Jam, Finnish Design Shop, Google kuvahaku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...