TORSTAI ON TOIVO(TUST)A TÄYNNÄ


Mukavaa ystävänpäivää! Meillä A oli aloitteellisin ystävyyden ylistäjä ja jakeli heti aamutuimaan kertaalleen käytettyjä joulukortteja. Tosi kierrätyksellistä. :-)

Kerronpa vaihteeksi tonttikuulumisia. Kävimme tiistaina sähkömiehen kanssa läpi jokaikisen pistorasian ja lampun paikan, ja vaikka suunnitelmia oli paperillakin veivattu jo sataan kertaan, niin jostain niitä muutoksia edelleen putkahteli.
En ole ollut valaistus- tai missään muussakaan sähköasiassa kovinkaan proaktiivinen, mutta sen tiedän kertoa, että meille on tulossa KNX-taloautomaatiojärjestelmä. Siihen liittyy vaikka mitä hienoutta, kuten kamera pääovella ja ruutuja eri puolilla taloa. Ne tietävät heti kertoa, kuka ovella pimpottaa. 

Saunan kiuas on yksi niistä kapistuksista, joita tuon KNX:n kautta pystyy etäohjaamaan. "Valitsin" Tulikiven integroitavan Nuoska-kiukaan meille ensimmäisen kerran, kun olin tekemässä siitä juttua, ja edelleen se tuntuu meille sopivimmalta ratkaisulta. S taas oli sillä ylipuhuttu, kun mainitsin tuosta KNX-yhteensopivuudesta.

Voi että. En ole mikään "saunaihminen", mutta nyt kun edellisestä saunomiskerrasta on kuukausia, on löylyjäkin vähän ikävä.  

Ystävällisiä ajatuksia itse kullekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...