TYHJÄ SEINÄ HUUTAA TÄYTTÄJÄÄ


Pidän itseäni aika suvereenina naulojen naputtelijana, enkä sen vuoksi tunne kummoistakaan kunnioitusta tyhjää seinää kohtaan. Myönnän kyllä auliisti, että muutama hutikin on vuosien saatossa tullut iskettyä.

Tyhjästä seinästä sen täyttäjään. Tajusin eilen 3D-kuvaa pyöritellessäni, että saarekkeen yläpuolelle on jäämässä aimo läiskä tyhjää betoniseinää, joka huutaa jotain ripustettavaa. Samaan syssyyn luin uusimmasta Plaza koti -lehden numerosta jutun tanskalaisen sisustuspuodin pitäjän, Tine K:n kodista. Hän oli ripustanut oman keittiönsä seinälle vanhoja mustia uunipeltejä, ja siitä se ajatus sitten minullakin lähti. :-)  


Uunipeltejä en ole aikeissa seinään iskeä, mutta muistin meidän raahanneen muutaman vuoden takaiselta Vietnamin-matkaltamme ison käsityönä tehdyn puulautasen/-vadin, joka sopisi mainiosti keittiön seinään. 

Plaza-lehden jutun luettuani en myöskään malttanut pysyä poissa Tine K:n verkkokaupasta. Bongasin sivuilla seikkaillessani kauniin seinälle ripustettavan marokkolaistarjottimen, joka  voisi toimia seinän kormisteena siinä missä puuvatikin. Hmm. Jätän kuitenkin tällä erää nettiklikkailut tekemättä, sillä olemme maaliskuussa matkaamassa itse pääkallopaikalle eli Kööpenhaminaan. 

Kuvat: oma kuva-albumi, Tine K, Google kuvahaku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...