KYMMENEN PISTETTÄ JA PAPUKAIJAMERKKI


Olen ollut aikeissa kirjoittaa kokemuksistamme valitsemamme talotoimittajan kanssa, mutta yritykseni ovat kilpistyneet siihen, että omat kokemukseni ovat jääneet hyvin pintapuolisiksi. Niinpä päätin "haastatella" S:ää, joka kyllä on pitänyt langat kuumina ja sähköpostilähetin kiireisenä, mitä taloasioihin tulee.

Haastattelusta ei vaan meinannut tulla mitään, kun S:n ainoa kommentti Potiuksesta oli, että "tosi hyvin ovat asiat menneet, ei ole mitään valittamista". Aha. No mutta mikä on siis mennyt hyvin? "No kaikki pystytykset ja aina on tullut vastauksia, kun olen kysellyt." Ja kysellä S on totisesti osannut, se varmaan myönnetään Potiuksenkin päässä. :-) Plussaa siis töiden etenemisestä ja asiantuntevasta avusta niin hankintapäätöstä tehdessä kuin itse urakkavaiheessa.


Meidän "pakettiimme" ei oikeastaan kuulunut muuta kuin betonielementit ja kerrosten väliset ontelolaatat. Sen lisäksi pestasimme Potiuksen rakentamaan talomme katon ja nyt olemme positiivisten kokemustemme johdosta aikeissa ottaa myös seinien tasoitustyöt heiltä. 


Talon rakentamiseen liittyy sen viisi miljoonaa vaihetta (kuten kaikki rakentamiseen haksahtaneet varsin hyvin tietävät), ja siksi on enemmän kuin tervetullutta, että S:n onnistui löytää toimittajaksi sellainen taho, johon olemme voineet luottaa. Mitenkään helppo asiakas S ei varmasti ole ollut, mutta pinna on pitänyt varsin mallikkaasti toisessa päässä. Siitä(kin) yksi piste. Minulta.

Koska S kokee kokemustensa perusteella voivansa suositella Potiusta kenelle vaan, olen maallikko-sivustakatselijana samaa mieltä. S ei oikeasti keksinyt mitään moitittavaa, vaikka asiani osaavana haastattelijana osasin toki sitäkin tivata. "Tai no, ehkä urakan alkumetreillä niitä vastauksia sai vähän odottaa". Hmm. Kuulostaa vähän väkisin puserretulta, mutta menköön.  :-)
_________________________________________________________________

Jos haluat tietää yksityiskohtaisemmin kokemuksistamme, niin meille voi lähettää viestiä osoitteeseen tontinlaidalta@gmail.com. Välitän viestin sujuvasti S:lle, joka vastailee varmasti mielellään. 

2 kommenttia:

  1. Hei! Olen löytänyt blogisi jo jokin aika sitten ja pidän siitä kovasti. Meillekin on tulossa Potiukselta kellari (Design-Talon alle) ja se itseasiassa toimitetaan ensi viikolla. Jännää!
    Kirjoitan blogiani englanniksi, jotta tuttavat myös Suomen ulkopuolella pääsevät seuraamaan kuulumisiamme. Tule sinäkin seuraamaan: http://thecakemoss.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Hei, ja kiitos kommentistasi. :-) Mekin pyysimme alun alkaen tarjouksen kellarista, mutta sitten ne betonielementit valtasivat koko talon. Ei varkain, mutta hieman yllättäen kuitenkin. Olemme olleet kovin tyytyväisiä päätöksemme ja uskon, että tekin tulette olemaan.

    Aion myös tulevaisuudessa seurata teidänkin urakkaanne. Olen ihan koukussa kaikkiin työmaatarinoihin - varsinkin nyt, kun oma (hyvin vaatimaton) kokemus antaa edes jotain edellytyksiä ymmärtää, että mistä kirjoitetaan. :-) Tsemppiä koitokseen!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...