SITTENKIN REISSUUN?


S kävi saamassa selkäänsä vielä yhden kortisonipiikin, jonka pitäisi tehota kipuun edellisiä piikkejä paremmin. Jos näin on, saatamme sittenkin päästä huomenna reissuun. :-)

Menneillä viikoilla krooniseksi muuttuneen ajanpuutteen ja pakan lopullisesti sotkeneen selkäonnettomuuden takia emme ole juurikaan ehtineet miettiä, mitä teemme Kööpenhaminassa. Tai no. Tanskalaiseen designiin ja muotoiluun olisi kiva tutustua ja herätä aamulla ehkä pikkuisen myöhemmin kuin kello kuusi. :-) Aika vaatimattomia toiveita siis.

Tontinlaidalle tuotiin tänään 5 854,31 kiloa laattoja, mikä minusta kuulosti aivan järjettömältä määrältä. Toivoa kuitenkin sopii, ettei kuormassa ole kovin montaa pannunaluseksi tarkoitettua "ylimääräistä" laattaa. 

Kuljetusliikkeellä oli jälleen kerran suuria vaikeuksia löytää perille, sillä mikään navigaattori ei tunnista uudenkarheaa tietämme.Onneksi meistä on tullut aika osaavia etäopastajia. Tänään vaikeuskerrointa tosin lisäsi kuljettajan rajallinen muistikapasiteetti. Hän näet totesi unohtaneensa alkuosan jo ennen kuin olin päässyt ohjeistuksessani loppuun, eikä se suinkaan ollut ainoa unohdus, huoh.

Aurinkoista keskiviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...