KOUKUSSA


Olen hankkinut kaikkiin vessoihin pyyhekoukuiksi valkoiset Design House Stockholmin Wave-naulakot, mutta saunan yhteydessä olevaan pukuhuoneeseen kaipasin "jotain muuta". Ennen Kööpenhaminan-retkeämme en vaan yhtään tiennyt, mikä se "joku muu" voisi olla.

Kööpenhaminan Hay Husetista lähtiessämme panin toisella silmäkulmalla merkille "jännät" rinkulat, joita oli kiinnitetty seinään melkoinen liuta. Sen tajusin, että jollain tavalla kyse on vaatteista ja niiden ripustamisesta, mutta muuta en sitten kiireessä ehtinyt selvittää. Taisin kuitenkin jo silloin päättää, että niitä pukuhuoneeseen, joo.

Nuo rinkulat paljastuivat kotona suoritetun salapoliisityön jäljiltä (siis menemällä Hayn sivuille :-)) ruotsalaisen Staffan Holmin suunnittelemiksi Gym-ripustimiksi. Niitä on vaikka ja missä väreissä ja kokoja pienestä isoon.
 
Suunnitelmanani oli alun perin hankkia kasa valkoisia Gym-vaatekoukkuja s- ja m-koossa, jotka sitten laitettaisiin sotilaallisesti riviin pukuhuoneen penkkiseinille. Onneksi S vei kuitenkin tylsän suunnitelmani ihan uusiin sfääreihin ehdottamalla, että ostamme VALTAVAN määrän Gymejä erivärisinä- ja kokoisina ja iskemme ne penkittä jäävälle valkoiselle ikkunaseinälle eri tasoihin. Matalimmat A:n ulottuville ja korkeimmat 195-senttistä pikkuveljeäni varten. Joo, kyllä! Niin tehdään.

En löytänyt suomalaista kauppaa, josta Gymejä olisi saanut, joten päädyin tilaamaan ne designdelicatessenista Tanskasta. Ne taisivat siellä olla ehkä euron halvempia kuin Hayshopissa. :-)

Pukuhuoneen vaate- ja pyyheripustinpulman ratkettua päätin ratkoa myös A:n huoneen lelukaaoksen. Ostin kolme satsia Hayn Box Box -laatikoita, eli yhteensä yhdeksän laatikkoa. Ruksin piirrän seinään vasta sitten, kun saan huijattua A:n laittamaan lelunsa niihin. :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...