TEKEMÄTTÖMIEN TÖIDEN VIA DOLOROSA


Tämän hetken ja muuton välissä on jo tovin on ollut epämääräinen litania tekemättömiä töitä. Niitä on päivästä ja fiiliksestä riippuen ollut joko sikapaljon tai ei-niin-järjettömästi.

Tänä aamuna päätin tarttua härkää sarvista ja laatia töistä Excel-taulukon. Askartelin siihen rehvakkaasti kymmenen riviä, koska se tuntui jotenkin sopivalta määrältä. Kun se ei riittänyt, lisäsin rivejä toiset kymmenen ja sitten seuraavat kymmenen ja sitä seuraavat. Lopulta rivejä oli yli neljäkymmentä ja fiilis taas pahasti sen sikapaljon puolella. 

Osa töistä on toki sellaisia, että muuttolupa heltinee ilman niiden valmistumistakin. Suurinta joukkoa edustavat kuitenkin ne työt, jotka on pakko olla reilassa ennen muuttoa. Tuntuu taas vähän epärealistiselta se juhannusmuutto, sillä S on tulevasta viidestä täydestä viikosta ainakin kaksi ja puoli viikkoa maailmalla. Kyse ei ole siitä, ettenkö semisti luottaisi omiin orkesterointitaitoihini, mutta kokopäivätyö, lapsenhoito ja rakennusprojektin vetäminen yksin on haastava yhdistelmä - ainakin minulle.

Mutta jos ei muuttoa juhannusviikolla, niin milloin sitten? Pahimmillaan vasta heinäkuun lopussa, koska S on heinäkuun alun Australiassa ja 11. heinäkuuta katoamme koko konkkaronkka kymmeneksi päiväksi Floridaan. Ei se nyt maailmanloppu ole, vaikka mieli jo kovasti tekisi painaa väliaikaiskodin ovi viimeistä kertaa kiinni.

Aurinkoista keskiviikkoa kaikille!   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...