UUSIA TUTTAVUUKSIA


Suurkiitos kaikista edelliseen postaukseen tulleista kommenteista. :-) Testasin tapettiseinää myös äidilläni, ja justiinsa joo. Hänen silmillään seinältä löytyi "ämpäri", mutta ei yhtään kaupunkia, ei edes sitä hongkongia. Taitaa siis olla perinnöllistä tämä minun sanasokeuteni. :-)

Teimme eilen ex tempore -retken Hvitträskiin, joka on vain kolmen kivenheiton päässä tulevasta kodistamme.  Läheisestä sijainnistaan huolimatta vierailu oli meille kaikille ensimmäinen, muttei varmasti jää viimeiseksi. Päätimme jo, että kun urakka on työmaalla saatu valmiiksi, juhlistamme sitä illallisella Hvitträskin ravintolassa. :-) 

Museossa oli parhaillaan näyttely  Eliel ja Eero Saarisen asuntoarkkitehtuurista. Eliel Saarisen museoksi muutettu koti on ehdottomasti tutustumisen arvoinen, ja paras vierailuajankohta juuri nyt tai myöhemmin kesällä, kun kaunis puutarha on täydessä loistossaan.

Hvitträskin kauniista maisemista porhalsimme takaisin todellisuuteen ja työmaalle. Minä siivoamaan, A keittämään kuravelliä ja S, noh, potemaan selkäänsä. Matkalla bongasimme tienvarresta pienen sisustuspuodin, Home Bazaarin, joka oli helluntaista huolimatta auki. Oooo, aivan ihana liike, olisin voinut unohtua sinne loppupäiväksi, mutta "onneksi" A oli haastavalla tuulella, ja kaupasta piti poistua pikaisesti.

Ehdin kuitenkin kaapata mukaani tuolin, johon iskin silmäni heti sisään astuessani. Räpsäisin tuosta tuolista pari kuvaa, toisen keittiön betoniseinää vasten ja toisen olohuoneen ikkunaseinän edessä. Kumpikaan niistä ei tosin ole tuolin lopullinen sijoituspaikka. 


"Näin" jo heti kaupassa, että tuoli on tarkoitettu makuuhuoneeseemme, josta löytyy keittiön tavoin kaistale betoniseinää. Lattia siellä on parkettia, mutta loppujen lopuksi sävyltään aika lähellä keittiön betonilattiaa.

Niin, tuo kuvissa näkyvä betonilattia ei ole vielä se lopullinen lattia. Sen saamme tämän viikon lopulla - tuskin maltan odottaa!

Iloista viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...