SORMIPANEELIA! ONKO SE MUODISSA TAAS?


Oivoi, nyt on sitten ensimmäinen onnettomuuskin uudessa kodissa koettu: olin matkalla kodinhoitohuoneeseen, kun lensin kellariin johtavien betoniportaiden viimeiset askelmat vauhdilla alas ja pyllähdin takamukselleni. Erityistä vaikeuskerrointa laskeutumiseen toi sylissä ollut lasimaljakko, jonka halusin (tietysti) säilyvän ehjänä volteista huolimatta. Voin sanoa, että satttui! Mutta vaasi säilyi ehjänä. :-)

Mutta asiaan ja sormipaneelista vaahtoamaan. Meille näet tuli sitä aivan vietävästi. Lämpimän puun väristä olohuoneeseen ja valkoista paitsi yli yhdeksän metriä korkeaan porraskuiluseinään, myös saunan yhteydessä olevaan pukuhuoneeseen. Tuo pukuhuone oli enemmän kisaväsymyksen tulosta kuin pitkän suunnittelutyön tulos, mutta kyllä lopputulema on siltäkin osin ihan ookoo.
 


Lähes tulkoon jokainen, joka meillä on tähän mennessä ehtinyt vierailla, on ollut materiaalivalinnastamme ihmeissään: "Ooo, sormipaneelia! Sitähän on 60-luvun kesämökeissä, mutta onko se muodissa taas?"

Olen pintojen osalta maailman huonoin trendien seuraaja, joten en ole osannut vastata ratsastaako sormipaneeliseinämme trendien aallonharjalla vai ei. Lähden omissa valinnoissani aina siitä, mikä minusta näyttää hyvältä, oli se sitten kuuminta tätä päivää tai väljähtänyttä eilistä. 

Alun perin sain idean sormipaneeliseiniin Tampereen asuntomessuilta, jonka yhdessä kohteessa oli harmaata sormipaneeliseinää vaakana. Itse halusin paneelit ehdottomasti pystyyn ja väreiksi lämmintä puuta ja kovaa valkoista. Lämmin puu toimii erinomaisesti kylmän harmaan betonilattian kanssa, ja kiitän mielessäni itseäni siitä, että epäröinnin hetkellä päätin pitää kiinni alkuperäisestä ajatuksestani enkä antanut valkoisen viedä mennessään. 

Yllä olevassa kuvassa vilahtaa hieman olohuonettamme ja takana pilkistää keittiö. Palaan molempiin pikimmiten, kunhan olen saanut käytyä ottamani kuvat läpi. Olohuoneen erikoisuus on (kai) betoninen sohvapöytä. Myös Pariisin lamppu istuu tilaan kuin nenä päähän. :-) S jopa tokaisi, että "välillä on hyvä, ettet usko kaikkea mitä sanon" - hän kun oli alun alkaen kovasti lampun roudaamista vastaan. :-) 

Aurinkoista keskiviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...