IHANA IITTALA!


Istuksin eilen kahvilassa lukemassa uusinta Dekoa, kun pistin merkille ai-van i-ha-nan valaisimen! Pienellä präntätystä kuvatekstistä kävi ilmi, että olin iskenyt silmäni Iittalan uutuuteen, Magnus Pettersenin suunnittelemaan Leimu-valaisimeen. Oioioi. Ihastusta ensi katseella!

Vaikka kuvittelenkin valaisinkiintiömme olevan täynnä seuraaviksi vuosikymmeniksi, ei ole ihan mahdoton työ nähdä valaisinmeressä pientä Leimun mentävää aukkoa. Valaisinta on saatavana kahdessa eri koossa, 300x200mm ja 380x250 mm. Pienempi on tietysti edullisempi, vaikka kyllä silläkin valitettavasti hintaa on sen verran, ettei ostopäätöstä voi tehdä ilman neuvonpitoa.
 

Toinen Iittala-uutuus, jolle sydämeni sykkii, on Vakka-säilytyslaatikko. Erityisen ihastunut olen kuviin, joissa vakkoja on pinottu useampi päällekkäin. Näkisin ne mieluusti meillä pinossa vaikka yöpöytätarkoituksessa. Myös kirjastonurkkauksen nojatuoli saattaisi kaivata pientä "sivupöytää" kaverikseen. :-)

Sarjaton-astiasarjakin näyttää saaneen uusia jäseniä, samoin Kastehelmi. Niitä molempia löytyy kaapista jo entuudestaan kasapäin, joten uutuuksiinkin lienee syytä tutustua.

Mukavaa keskiviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...