KOTIRUOKAA PÖYTÄÄN


Oi, olipas tänä aamuna sankka sumu kun herättiin! Näytti koko pihakin paaaaljon hienommalta, kun sumun seasta ei erottanut yhtään mitään. No, kyllä se sumu siitä illaksi hälvenee ja paljastaa taas karun totuuden. :-)

Sumusta kotiruokaan. Meillä meni melkein koko rakentamisvuosi ravintoloissa syöden, sillä väliaikaiskeittiömme oli epäkäytännöllinen koppi, jossa oli toimimaton liesi. Kesällä olin ulkoruokintaan kuitenkin jo niin tympiintynyt, että Amerikan reissullamme teki tiukkaa, että sain mitään alas. Kaikki maistui samalta, siis yök, pahalta.

Muuton myötä sain taas itselleni keittiön, jossa voi ja joka innostaa laittamaan ruokaa.Olen ollut äärettömän innoissani perusmauista ja tuoreista kasviksista, joita tähän vuodenaikaan riittää ruhtinaallisesti. 

Arkisin kokoonnumme syömään keittiösaarekkeen päähän, mutta viikonloppuisin ja vieraille katamme ison ruokapöytämme. Tuo pöytä on Kirsi Valantin korkeakiiltoinen Ruutu-pöytä 100x210 koossa. Sen pinta kolhiintui valitettavasti muuttotohinoissa, joten ilman liinaa pöytää tuskin voi enää pitää. En kyllä ole siitä ollenkaan pahoillani, mutta sitä ei saa sanoa S:lle. Valkoinen pöytä valkoisessa tilassa olisi saattanut olla hieman liikaa valkoista minun silmilleni. :-)

Hmm. Mitäköhän sitä tänään laittaisi? Jotain nopeaa sen olla pitää, jotta ehtii vielä pihallekin tositoimiin. 

Aurinkoista torstaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...