SEINÄASETUKSIA


Olin opiskeluvuosina yhden kesän töissä vauvantarvikeliikkeessä. Tuon pestin parhautta olivat paitsi voittopuolisesti iloisella mielellä olleet asiakkaat, myös näyteikkunoiden somistaminen. Otin somistustehtävän siinä määrin tosissani ja sellaisella innokkuudella, että jossain vaiheessa kesää minulle huomautettiin, ettei ikkunoita ole tarpeen laittaa uuteen uskoon ihan joka päivä. :-)

Vauvantarvikeliike jäi sen kesän jälkeen, mutta somistusinto ei. Olen yrittänyt lievittää tuota intoa somistelemalla kotia - lähinnä erilaisten seinäinstallaatioiden muodossa. Uudessa kodissa ei joka seinä eikä asetus ole vielä läheskään valmis, koska jokaista viritelmää on edeltänyt päivien pähkäily ja kuivaharjoittelu lattialla.

Tunnustan seinien värinä pääasiassa valkoista, sillä se antaa "luvan" pistää ranttaliksi sitten kaiken muun kanssa. Voin siis vissiin sanoa, että tykkään väriläiskistä, en niinkään isoista väripinnoista - vaikka haaveilenkin itseäni isommasta taideteoksesta olohuoneen seinällä. 

En olisi millään selvinnyt asetuspuuhista yksin, sillä seinät ovat betonia, eivätkä niihin naulat pure. Siksi S on ollut suurena apuna paitsi kommentoimassa viritelmiäni, myös heilumassa porakoneen ja lasersäteen kanssa. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...