TERVEISIÄ KESÄRETKELTÄ


Tyhjentelin sunnuntaina kameraa kuvista, ja oi, löysin liudan otoksia kesäiseltä retkeltämme DisneyWorldin Animal Kindomiin! 

Perinteisten hurvittelulaitteiden lisäksi Animal Kindomissa oli valtavan kokoinen luonnontilassa oleva puistoalue, jolla liikuttiin jeepeillä ja toljotettiin silmästä silmään toinen toistaan suurempia eläimiä. Ihan kuin safarilla olisi ollut.

DisneyWorldissa on neljä huvipuistoa, joista Animal Kindom lienee pienin. Päädyimme siihen, koska seuraavana päivänä olimme menossa Universal Studioille ja halusimme A:n näkevän muutakin kuin räiskettä ja räminää, joista laitteet tuntuivat olevan rakennettu. Ei sillä, etteivätkö Universal Studion 3D-laitteet olisi olleet kokemus tällaiselle kriittisellekin puistokävijälle. :-)

Törmäsimme visiitillämme moneen perheeseen, jotka viettivät DisneyWorldissa viikon, jotkut jopa koko lomansa. Meille kaksi huvipuistopäivää oli ihan riittämiin - olkoonkin, että näimme vain yhden neljästä Disneypuistosta ja toisen kahdesta Universal Studion puistosta. A on kuitenkin vielä niin pieni, että meistä tuntui aiheelliselta mahduttaa lomaan enemmän perinteisiä uimaretkiä ja lyhyitä päiväretkiä eri kohteisiin kuin viettää koko aika räminän ja räiskeen keskellä. 

Sää heinäkuisen vierailumme aikaan oli tosi omituinen: aamupäivät olivat järjettömän kuumia ja aurinkoisia, mutta iltapäivisin alkanut rankkasade viilensi sään tosi nopeasti, toisinaan jopa alle kahdenkymmenen asteen. Sama toistui joka päivä, joten loppulomasta osasimme jo ajoittaa uimaretket aamupäivään ja iltapäivisin kadota sisätiloihin.

A ja S haaveilevat jo uudesta reissusta Orlandon huvipuistokeskittymään, mutta minua ei uusintakierros oikein kiehdo. Haluaisin seuraavalla Amerikan-retkellämme palata taas tuttuun (ja turvalliseen) New Yorkiin ja korkeintaan piipahtaa jossain lähikaupungissa.

Iloista maanantaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...