TILL STOCKHOLM


S:lla on huomenna synttäripäivä, ja koska tiedän, ettei hän koskaan eksy lukemaan raapustuksiani, voin paljastaa, että hankin synttärilahjaksi viikonloppumatkan Tukholmaan. Tarkoitus on, että tehokasta työaikaa kuluu matkailuun mahdollisimman vähän. Siksi vierailu kestääkin vain perjantaista sunnuntaihin. 

Olin viime vuoden elokuussa "tyttöjen reissulla" Tukholmassa, ja tuo matka muutti käsitykseni kaupungista. En ennen tuota matkaa ollut pitänyt Tukholmaa oikein minään, mutta tätä nykyä olen aivan toista mieltä.
 


Viikonlopun ohjelmaan olen ajatellut pitää maltillisena: käynnit Moderna Museetissa ja ystäväpiirini kovasti hehkuttamassa Abba-museossa riittänevät viralliseksi osuudeksi. Puoli päivää menee varmasti kaupoissa juostessa ja ihan vaan kaupunkielämää tarkkaillessa. A jää isovanhempien hoiviin, joten tällä kertaa ei tarvitse miettiä retkikohteiden lapsiystävällisyyttä tai ladata iPadia täyteen lastenohjelmia.

Oi, olen ihan fiiliksissä hankkimastani lahjasta - niin, yhtäänhän sen suunnittelussa ei ollut omaa lehmää ojassa. :-) Nyt täytyy vain toivoa, ettei S ole lastannut perjantaitaan peruuttamattomilla palavereilla ja muilla läsnäoloa vaativilla tehtävillä, sillä reissuun lähdetään jo seitsemältä aamulla. :-) 

Mukavaa keskiviikkoa!

Kuvat: Google-kuvahaku

2 kommenttia:

  1. Hauskaa reissua, ihana ylläri miehellesi. Voi kun sais toteutettua joskus vastaavan lahjan.. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos. :-) S:kin tuntui taas viikon intensiivirakentamisen jäljiltä olevan ihan mielissään tovin hengähdystauosta. Itsellänikin suunnittelu ja toteutus menivät ihan viime tippaan, kun keskiviikkona tajusin, että "apua, huomennahan se synttäripäivä jo on". Tätä en tietenkään paljasta S:lle. :-)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...