VÄRIT VEKS


A aloitti eilen uimakoulun, tai oikeastaan sen esiasteen, jossa vanhempienkin pitää polskia mukana. En itse ole mikään innokas uimahalleissa kävijä, joten ainakin ensimmäisellä kerralla S sai hoitaa altaan reunalla seisoskelun. Minä katselin lasin toiselta puolen ja hurrasin molempien suoritteille. :-)

Listojen naputtelua on nyt kestänyt kohta neljättä päivää, eikä vieläkään ole valmista. Alan pikkuhiljaa ymmärtää ihmisiä, joiden kodeista ne puuttuvat hamaan tulevaisuuteen asti, vaikka kyllä niiden paikoillaan olo vissin eron tekee. Koti näyttää kuitenkin taas ihan rakennustyömaalta ja siivoustoimenpiteet tuntuvat turhilta: kohta kaikki on jälleen ihan mullinmallin. Yritän olla ärsyyntymättä, mutta ei se helppoa ole.

Sellaista(kin) olen pohtinut, miten koti näyttää mustavalkoisena paaaaljon organisoidummalta. Ehkä se on se värien sekamelska, joka tuo kuviin liikaa potentiaalisia kiintopisteitä. Kun värit on kukistettu, kaikki näyttää huomattavasti tasapäisemmältä ja helpommalta yksin silmin hallita. :-)
 


Yläkerran Etch heittää muuten aivan uskomattoman hienot varjot seinään. En tietenkään osannut tallentaa varjoja filmirullalle, mutta hienoja ne ovat. 

Alarivin oikeanpuoleisin kuva on työhuoneesta. Pidän kovasti Artekin julisteista, joita on toinenkin työhuoneen seinällä. Pohdin jo, josko hankkisin niitä lisää kellaria silmällä pitäen, mutta tämä S:n synttärimatka Tukholmaan tuli siinä mielessä hyvään saumaan, että nyt saan ehkä hankittua Moderna Museetin kaupasta pari kappaletta Andy Warhol -julisteita, joihin olen myös tykästynyt.

Mukavaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...