LISÄÄ VALKOISTA


Kaunis alkusyksy on vaihtunut ilmoihin, jotka muistuttavat erehdyttävästi viimesyksyisiä rakennuskelejämme. Vettä vihmoo tauotta ja melkein vaakasuoraan, mikä saa tällaisen ei-niin-paljon-lumesta-tykkäävän ihmisenkin odottamaan ensihiutaleita. Parempi lumikin kuin ainainen vesisade ja pimeys, huoh.

Jos ei ulkona vielä tunnustetakaan valkoista väriä, niin meillä sisällä valkoista läiskitään senkin edestä. S nimittäin vietti viime perjantaina ansaittua vapaapäivää ja oho, sai inspiraation maalata kellariin vievät betoniportaat valkoisiksi.
 Kun valkoinen väri tuli keskusteluihin mukaan ensimmäistä kertaa, näin jo itseni liukastumassa maalatuilla portailla tai vähintään missaamassa askelman tai kaksi, koska en erota niitä toisistaan. Pelkoni ovat kuitenkin muutaman päivän perusteella osoittautuneet turhiksi. Askelmat eivät ole liukkaita ja tällainen semisokeakin erottaa ne toisistaan - ainakin silloin kun valot ovat päällä. :-)

Toinen kuva on otettu saunasta pukuhuoneeseen päin. On vähän vaikeaa arpoa, onko tilojen pääväri valkoinen vai lämmin magnoliapuu, josta sauna ja saunasta pukuhuoneeseen ulottuva pitkä seinä on tehty. Samansävyistä puuta on myös käytetty puku- ja pesuhuoneen penkeissä, jotka on isäni toimesta tilaan nikkaroitu. Ehkä se kuitenkin on valkoinen, se pääväri.
 

Jos saamme tänään täytettyä tavoitteemme ja ruuvattua Hayn Gymit pukuhuoneen seinään, yritän ikuistaa pukuhuoneestakin pari kuvaa. :-)

Mukavaa tiistaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...