LEIKITÄÄNKÖ?


Saimme A:n kanssa tänä aamuna inspiksen siivota A:n huone tiptop-kuntoon. Tai no, minä sain. A:a piti ehkä hieman suostutella, mutta kyllä hänkin oli lopulta projektissa mukana - ainakin kahden paikoilleen laitetun pikkuauton verran. :-)

Yritimme aikanaan valita A:n huoneeseen sellaisia pintamateriaaleja ja värejä, jotka kestäisivät ainakin tulevan pikkukoululaisajan ilman suurempia muutostarpeita. Pääosa seinistä on maalattu vaaleansiniseen taittavalla valkoisella ja yhdellä seinällä on raitatapettia vaaka-asentoon keikautettuna. 

A:n huoneessa on vino katto, joka pahimmillaan huitelee 3,2 metrin korkeudessa. Mitään haittaa siitä ei kyllä ole ollut, pikemminkin päinvastoin. Huone tuntuu 14 neliötään huomattavasti isommalta ja tilavammalta.Sängynpäädyssä on kaistale Muunto-seinää, jonka siirrettävillä hyllyillä majailee tällä hetkellä A:n mittava unikaverikokelma. Alimmalla hyllyllä ovat ne, joiden kanssa sänky on saatava jakaa joka yö ja ylimpänä vierailevat tähdet. :-) 

Jännitimme uuteen kotiin muuttaessamme että mitenköhän A mahtaa sopeutua "normaalilevyiseen" sänkyyn nukuttuaan siihen astisen elämänsä 140-senttisessä sängyssä. Nyt kun takana on viisi kuukautta, eikä yhtään sängystä tippumista, oletamme sopeutumisen sujuneen kuin rasvattu pallosalama. :-) 

Oioi, kuvissa näkyvä järjestys alkaa leikkien äänistä päätellen olla jo mennyttä, mutta ei se mitään. Taidanpa itsekin liittyä toviksi batmanin seuraan ja edistää sekamelskan syntymistä. :-)

Mukavaa sunnuntaita! 

2 kommenttia:

  1. Heippa, uusi lukija ilmoittautuu :)

    VastaaPoista
  2. Heipä hei, ja tervetuloa. :-) Höpöttelen täällä omia - ja joskus vähän S:n ja A:nkin asioita. :-)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...