JOULU JUHLITTU


Joulutohinoista selvittiin tänäkin vuonna kunnialla ja joulumielikin tavoitettiin - kun ei ihan kamalasti tuijoteltu lohdutonta vesisadetta ikkunoiden takana. Stressi ehti iskeä ainoastaan S:ään, joka tavoilleen uskollisena haahuili vielä jouluaattona etsimässä lahjuksia läheisilleen. 

Yksi vaikeimmista metsästettävistä oli kuulemma joskus muinoin ääneen esittämäni toive messinkisestä Kubus-kynttilänjalasta. Mutta yrittänyttä ei näemmä laitettu, ja niinpä sinnetännejuoksentelun tulos koristaakin nyt olohuoneen betonipöytää. Kiitoskiitos! :-)
 S ja A jatkavat lomailuaan loppiaiseen asti, mutta allekirjoittanut kampesi itsensä aamulla työpöydän ääreen. Tein matkan ensimmäistä kertaa julkisilla, ja huh, puolitoista tuntia se otti. Bussit näet kulkevat meiltä ihan väärälle laidalle kaupunkia - kunhan ne näköjään ensin kiertelevät läpi kaikki Espoon bussipysäkit.
 

Kotona joulukormistukset saavat olla paikoillaan ainakin uudenvuoden tuolle puolen, kaivettiinhan ne esiinkin vasta aatonaattona. Keskikerroksessa on kyllä vähän aneemista koristeista huolimatta. Yläkerrassa ei taas ole koristuksia, mutta eipä niitä punaisen sohvan ansiosta juuri ehdi kaivatakaan. :-) Siistiä siellä kyllä oli - ehkä viisi minuuttia.
 Kivoja tällaiset yhden päivän työviikot. Jo illalla pääsee taas valvomaan liian myöhään ja huomisaamuna nukkumaan liian pitkään. Jee!

Mukavaa viikonloppua! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...