NYT MINÄ KYLLÄ...


…ja sitten en kuitenkaan. Olin nimittäin aikeissa räpsiä muutaman otoksen kellarista, kun S eilen kertoi "sisustaneensa" siellä. En lahjojen paketoimiskiireiltäni ehtinyt saman tien ihastelemaan lopputulosta, mutta tänään menin, ja vieläpä kameran kera. 

Kellarissa oli kyllä siistiä, mutta hmph, täytyy sanoa, että vähän eriävät sisustusfilosofiat meillä kyllä on. Siksipä laajempi reportaasi jää nyt hetkeksi odottamaan itseään, sillä ensin pitää vähän neuvotella. Että josko niitä pahnan pohjimmaisista muuttolaatikoista löydettyjä Vietnamin tuliaisia saisi vähän karsittua ja josko ihan jokaista vuosien saatossa hankittua kynttilälyhtyä ei olisi tarvis laittaa näytille, niin hirveen kiva. :-)


Tuossa kuvassa on siis tällä erää kaikki, mitä kellarista voi laajemmalle joukolle näyttää. Sohva on Ikeasta, seinä mustaa liitutaulumaalia, sohvapöytä vanhan kodin peruja ja väliaikainen, sillä korvaava kapistus on jo löytynyt vanhempieni luota. Villamaton ostin viimesyksyisiltä Hulluilta päiviltä ja  valkoinen A338-rivistö on hankittu Espoon Artekin viimevuotisesta loppuunmyynnistä.

Kellarista monen mutkan kautta jouluun. Lahjojen paketoimisurakka on kolmea pakettia vaille valmis, kuusi on kannettu sisään ja kovaäänisesti koristeltu. Huomenna on edessä vielä kauppareissu ja oi, sitten saa hössötys loppua. Tai no. Vielä on hössötettävä meidän kontollamme olevat joulutarjottavat ja raivattava viimeiset esteet joulusiivon tieltä. :-)

Oikein mukavaa sunnuntai-iltaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...