KIIRETTÄ KINTEREILLÄ


Viikonloppu oli taas suoritusten täyteinen - kuten viikonloput näin ennen joulua tuppaavat olemaan. Sain itseni agitoitua jopa joululahjojen hankintaan - olkoonkin, ettei into tälläkään kertaa riittänyt lupaavaa alkua pidemmälle. Mutta onneksi pää on (lahja-)ajatuksia pullollaan! Se on minun tapauksessani sama kuin puoliksi tehty, nyt vain pitää ehtiä toteuttamaan aikeet.

Kotirintamallakin on edetty pikkuisen jouluntulon kanssa. Raahasin kaupasta perjantaikukaksi valkoisen joulutähden, joka ei ainakaan vielä ole tiputtanut lehtiään. ;-) Ja kodinhoitohuoneen kaapista löysin kaksi sinne unohtamaani Heima-kynttelikköä. Toinen pääsi paraatipaikalle olohuoneeseen ja toinen yläkertaan. 

Tulevasta kuusen paikastakin luulen meidän päässeen viikonlopun aikana sopuun. Nyt pitäisi vaan löytää joulukoristeet varastoon sullottujen muuttolaatikoiden joukosta.

Voi apua, viimeksi eilen muistelin vuoden takaisia tapahtumia, jotka tapahtumarikkaan vuoden jälkeen tuntuvat paljon kaukaisemmilta muistoilta. Silloin oltiin kyllä kovasti joulumielellä, mutta akkunaton talo askarrutti. Lunta oli ihan järjettömän hirveästi ja lisää satoi joka käänteessä. Nyt saisi lunta tulla, kun on akkunat ja katto pään päällä, mutta plaah, musta joulu taitaa olla tiedossa.

Iloista maanantaita! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...