VÄRIKKÄÄMPÄÄ VALONLÄHDETTÄ


Vaikka keittiön saarekkeen yläpuolella parhaillaan killuva Artekin A110 on ihan kiva, olen alkanut elätellä aikeita sen korvaamisesta jollain iloisemman värisellä ilmestyksellä. Mielessäni pyörivät ajatukset ovat pääasiassa oransseja väriltään, mutta kyllä sekaan (aina) mahtuu myös yksi kotoa jo löytyväkin vaihtoehto.

Oranssi on ollut värinä viime aikoina paljon tapetilla, ja sen takia se on varmasti minunkin tajuntaani tiensä löytänyt. Ihan ruuhkaksi asti sen värisiä tarjokkaita ei ole tyrkyllä, mutta muutamia kyllä.
 


Koska epäilen oranssin olevan väri, joka ei tule herättämään varauksetonta intoa kanssa-asujissa (tai no, A:ssa kyllä), olen taas kerran alkanut pohtia, josko saisin jotenkin huijattua S:n siirtämään Etchin yläkerran aulasta saarekkeen ylle ja A110:n mahdollisesti Etchin nykyiselle paikalle. Askartelin aikoinaan jopa oheisen kuvan mallintamaan, miltä Etch näyttäisi keittiössä:
 

Aika kiva se kyllä siinä olisi. Nyt pitäisi vaan keksiä loistava markkinointipuhe S:ää varten, sillä lamppujen asentaminen ei muistaakseni kuulunut hänen lempipuuhiinsa. :-) 

Mukavaa tiistaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...