PUNAINEN BRONTOSAURUS


Mukavaa alkanutta joulukuuta! Tänä aamuna maassa oli jo nanomillimetrin verran valkoista kuorrutetta, ja vaikka semisti toivonkin lyhyttä ja vähälumista talvea, niin voisihan sitä valkeutta pikkuriikkisen verran sataa enemmänkin.  

Eilinen siivouspäivä ei oikein saanut nostetta alleen. Sen sijaan löysin itseni kaupungilta jouluvaloja ihastelemasta ja sohvia koeistumasta. Ei sillä, että tässä nyt jouluvaloja tai sohvia kovin hirveästi tarvittaisiin, mutta oivoi, kyllä turhanpäiväinen kaupoissa ravaaminen arvoasteikossa aina imuroinnin voittaa. :-)
 


Paitsi että kyllä meillä ehkä hieman taitaisi sohvalle olla tarvetta. Yläkerran aulan punainen brontosaurus vetelee näet viimeisiään ennen kuin poksahtaa kokonaan. Se on oikeastaan harmituksen paikka, sillä sohva on huomiota herättävästä väristään huolimatta ollut kovin pidetty. Sen sisuksista löytyvää sänkyä on käytetty ehkä kerran, mutta sitäkin enemmän sohvalla on istuttu - tai siis retkotettu pitkinpoikin -, luettu kirjoja ja tuijotettu töllötintä. 

Meillä on S:n kanssa tiedossa tällä viikolla paljon aikuisten menoja, sillä A viettää yhtä monista joululomistaan ja kyläilee isovanhempiensa luona. Tänään vien S:n uuteen lempiravintolaani, huomenna on elokuvien vuoro, keskiviikkona hengähdetään, torstaina juhlitaan hyvän ystävän uutta keittiötä, perjantaina itsenäisyyttä ja lauantaina viikko huipentuu (jälleen kerran) teatteriretkeen ja (toivottavasti) pitkäksi venähtävään jälkipuintiin ystävän kanssa. 

Jossain välissä on kyllä ehdittävä siivotakin, muuten menee viikko pelkäksi humputteluksi. Mukavasta viikosta huolimatta taidan silti odottaa eniten sunnuntaita. Silloin A saapuu tarinoimaan omasta viikostaan eikä jutunjuuresta varmasti tule puutetta. :-)

Mukavaa viikkoa!


4 kommenttia:

 1. Täällä ihastellaan teidän yläkerran aulaa ja erityisesti kirjahyllyä? Onko se sisäänrakennettu? Entä miten syväksi olette sen rakentaneet? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heipä hei, kyllähän tuo installatio on seinään upotettu. :-) Käytimme toteutuksessa hyväksemme entisestä kodista "ylijääneitä" Bestå-hyllyjä, joita meillä oli yllin kyllin. Niiden syvyys on 30 senttiä, mikä riittää oikein mainiosti kirjoille. Hieman haasteita tuotti tuo täytenä yllätyksenä tullut katto (olin "tilannut" suoran toteutuksen), mutta pienellä askartelulla siitä tuli lopulta ihan ookoo. :-)

   Poista
 2. Kiitos vastauksesta! Mun mielestä kirjahylly on todella upea ja vino katto vain tuo siihen lopullisen ainutlaatuisen silauksen :) (p.s. näkisin mielelläni lisää teidän keittiötä, etenkin altaan jonka saa piiloon?)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, pitääpä ottaa tiskiallas tähtäimeen - ja yrittää siinä samalla saada muutama kuva keittiöstäkin. :-) Tämä sysimusta vuodenaika on kyllä pahinta, mitä amatöörikuvaajan tielle voi osua. Yritin valokuvaaja-kollegaltanikin töissä kysellä, että a) tarvitaanko salamaa aina ja b) miten otetaan suorassa olevia kuvia, mutta vastaus meni heti ekan virkkeen jälkeen sellaisiin sfääreihin, että kuuntelun sijaan rupesin (vahingossa) miettimään omiani. :-) Mutta yrittänyttä ei laiteta, tässäkään asiassa. :-)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...