PERJANTAIKUKKIA KAUPPAKASSIN TÄYDELTÄ


Meillä on ollut tapana kukittaa koti perjantaisin niin kauan kuin muistan. Joskus kukkia tuo S, mutta useimmiten se olen minä, joka onnittelen itse itseäni menneestä viikosta ja rohmuan ruokakaupan leikkokukkavitriinin. :-) Tällä viikolla päädyin valkoisiin tulppaaneihin ja leikkoamarylliksiin tapettuani viime perjantaiset ruusut ennätysajassa. Tulppaanit säilynevät  näillä taidoilla sentään maanantaihin. 

Ostan aika harvoin kukkia ihan oikeasta kukkakaupasta. Tykkään ostella supermarkettien halpiskukkia, joista rukatut asetelmat pystyn laittamaan uuteen uskoon tuntematta suurta tunnontuskaa siitä, että olen maksanut tuhoamastani asetelmasta valtavan summan. Kukkakaupoistakin tuppaan ostamaan kimppuja, joista voin askarrella asetelmat itse. Sellaiset vähän kurittomat ja ei-niin-sommitellun-näköiset. :-)

Oi, huomasin eilen - niin kuin varmasti moni muukin - että FDS:stä saisi 10 prosentin alennuksen 29.-30.11. välillä ostetuista tuotteista. Tänään siis vielä ehtisi olla säästeliäs ja hankkia tarvitsemansa pienellä halvennuksella. Minä harkitsen vielä. Joulu on niin lähellä, että prosentit voisi käyttää joululahjahankintoihin, mutta toisaalta haluaisin sen haaveilemani messinkisen Kubus-kynttelikön - ja One Nordicin Key-sivupöydän. Hmm. Ehkä on parempi jatkaa harkitsemista vielä. 

Perjantaikukkien lisäksi sorruin kauppareissullani kahteen uuteen kirjaan ja kaksikerroksiseen(!) suklaarasiaan, jotka taidan tuhota seuraavaksi. S ja A ovat näet viikonloppureissussa, joten saan humputella pois omaa laiskuuttani. :-) Huomenna topristaudun ja siivoan - noh, ainakin vähäsen.

Mukavaa launtaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...