KUKKUU, SANOO KÄKIKELLO


Edit: Kääk, postauksen otsikko on kyllä perin harhaanjohtava, eihän tekstissä seikkaile kukkuvaa käkikelloa ensinkään. Yksi kaappikello vain, ja sekin modernina versiona. :-)

Olinkin jo ehtinyt muutaman päivän odotella eilistä aleviestiä, joka kertoi alennusmyyntien alkaneen myös FDS:ssa. Alelaariin oli tällä kertaa eksynyt vaikka ja mitä, mutta "ei osteta mitään" -teemavuoden henkeä kunnioittaen halusin pitää ostoaikeeni kurissa ja MAHDOLLISET hankintani maltillisina.

Meillä on vuoden alkajaisiksi käynnistynyt projekti kellarin saattamisesta keskeneräisestä valmiiksi. Projektiin liittyen olemme järjestäneet varaston (siis S järjesti), hankkineet ja ripustaneet verhot (siis S ripusti) ja pohtineet sitä, miten tuosta isosta tilasta saisi mukavan ja viihtyisän (siis minä pohdin). 

Haluaisin, että tila olisi mahdollisimman ei-formaali, siis sellainen, josta heti näkisi, että "ahaa, täällä tämä perhe hauskuuttaa itseään". Ei sillä, että hauskuutusta varten ihan omat neliöt tarvittaisiin, mutta kun sitä tilaa nyt sattuu olemaan yllinkyllin, niin kellari voisi sitten olla meillä ihan virallisestikin sellainen tila. :-)


Olen aiemminkin ihastellut Tiuku-kaappikellon äärimmäistä yksinkertaisuutta ja tutustunut myös Ikean tulkintaan perinnekapistuksen modernimmasta versiosta. Joten nyt kun bongasin Tiu'un olevan yksi talvialen tuotteista, myin siltä istumalta kelloajatukseni myös S:lle. 

Aluksi ajattelin, että kellon kaveriksi ei tarvita kuin sekalainen installaatio julisteita/grafiikan lehtiä, ja se on siinä. Mutta kun näin mustan Block-pöydän, en enää päässyt irti ajatuksesta, että sepäs vasta olisikin oiva kaveri Tiu'ulle. Niin päädyin ostamaan molemmat.

Opukset-julisteen löysin puolestaan 14 eurolla Polkka Jamin alennusmyynnistä. Sky Planterin hankkimista arvon sen sijaan vielä, vaikka olen siitä erinäisissä yhteyksissä vaahdonnutkin. Meillä ei oikein ole paikkaa sille, tai siis on, mutta hyvä onneni kasviaisten hoidossa on todennäköisesti vain väliaikaista, joten liekö järkevää hankkia uutta kasviaisalustaa. :-)

Kuten sanoin, FDS:n talvialessa olisi kyllä ollut monta hyvää sijoituskohdetta. Taidan kuitenkin tyytyä vain ihailemaan muita löytöjä ja nauttimaan näistä, jotka päätyivät ostoskoriin asti.

Mukavaa keskiviikkoa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...