KUVITUSTA SEINILLE


Aurinkoista pakkaspäivää, pitkästä aikaa. Tai no, kyllähän se aurinko jo eilen näyttäytyi, jos tarkkoja ollaan. Teimme vapaapäivän ratoksi perinteisen makkaranpolttoretken Nuuksioon, ja huhhuh, eksyimme paluumatkalla pahanpäiväisesti. Muutaman tunnin happihyppelyksi tarkoitettu pikavisiitti venyi lopulta useaksi tunniksi, kun yritimme samoilla metsän keskeltä ihmisten ilmoille. Nyt jo kaupunkimainen uusavuttomuutemme naurattaa, mutta ei naurattanut eilen auringonlaskun aikaan. Onneksi oli sentään se nanomillimetri lunta maassa, ettei maailma ihan mustaksi muuttunut.

Vuodenvaihteessa lanseeraamani "ei osteta mitään" -teemavuosi on lähtenyt yskähdellen käyntiin. Johtuuko se uudesta vuodesta vai mistä, mutta jotenkin sitä vaan on pää täynnä uusia suunnitelmia, joita pitää päästä heti toteuttamaan. Kuten nyt vaikka se ikuisuusprojektimme kellari. 
Olen ihastunut One Must Dashin printteihin ikihyviksi, erityisesti Kiss me right here -printti tuntuu juttelevan minulle. En kuitenkaan tällä kertaa päätynyt siihen etsiessäni kuvitusta kellarin seinille, vaan hieman hillitympään Winter leaf -printtiin. 

Winter leafin kaveriksi toivoin löytäväni jotain, joka kävisi yksiin myös turkoosin sohvamme kanssa. Verkkokauppa Domdomissa törmäsin Juhana Hurtigin hauskoihin Designed for skateboarding -printteihin, joissa skeittajat lautailevat erilaisten designkapistusten kurveissa. Niistä tuo printti nro 2 passasi ajatuksiini värienkin puolesta, joten se päätyi ostoskoriini siltä katselukerralta - olenhan universumin nopein päätöksentekijä. :-) 

Kahden kookkaamman printin lisäksi ostin nipun hauskoja kortteja, jotka ajattelin nekin kehystyttää samaan nippuun. Mallailemaan pääsen miltei tältä istumalta, sillä Postin saapumisilmoitus tuli jo. Tänään tulevat myös FDS:n alennusmyynnistä löytämäni tavarat, joten voi mennä kalustamiseksi tämä ilta. :-) Palaan asiaan kuvien kera - mikäli olen tyytyväinen lopputulemaan. :-)

Mukavaa maanantaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...