MATTOPISNEKSIÄ


Meillä on keskikerroksen olohuoneessa ikävä kuollut tila, joka on kaivannut täytettä alusta asti, mutta entistä akuutimmin sen jälkeen kun kuusi heivattiin niiltä sijoilta pihan puolelle. Koska tuota tilaa määrittää merkittävästi terassin ovi, mitään kovasti huonekalua muistuttavaa ei kulkureitin tielle ole mahdollista haalia.

Aloin joku aika sitten katsoa yläkerran Pinocchio-mattoa sillä silmällä, että josko siitä löytyisi apu ja täyte tilaan. Kerran se jo käväisikin olohuoneen puolella, mutta kun S ei heti nähnyt matolla tulevaisuutta olohuoneessa, palautin sen takaisin ylimmän kerroksen kirjastonurkkaukseen.

Tänään kun A ja S olivat iltapuhteena rakentamassa lumiukkoa, kiikutin maton jälleen keskikerrokseen. Olen nimittäin nyt keksinyt millä täytän Pinocchion jäljiltä kirjastonurkkaukseen jääneen aukon ja vieläpä hyvin edullisesti.

Hayn paperimatto on keskikerrokseen liian lyhyt ja vähän kapeahkokin, mutta ylös se taas käy oikein hyvästi. Matosta on olemassa lukuisia eri värivaihtoehtoja, minulle eniten juttelee tuo Cinnamon Powderiksi nimetty väriyhdistelmä. Siinä on juuri sopivasti kaistale punaista (tai sellaiseksi tuon yhden raidan ainakin tulkitsen), että se käy yksiin hieman etäämmällä sijaitsevan sohvankin kanssa. 

Jos olisin ollut itseäni fiksumpi, olisin hyödyntänyt hankinnassa FDS:n viime viikonloppuisen alennuskampanjan. Eilen en vaan kyennyt mattopisnesten hoitoon, joten asia jäi tälle päivälle. Vielä on tosin ylipuhuttava S, joka ei ihme ja kumma ole kommentoinut  vielä mitenkään väärässä paikassa olevaa mattoa. :-)

Ps. Tiuku-kaappikello näyttää jämähtäneen olohuoneen kulmalle kellariaikeista huolimatta. Kun Tiuku tuosta lopulta lähtee, on sen tilalle pakko keksiä jotain muuta. Vähän aikaa pohdin jo vanhan kaappikellon ostamista, mutta plaah, ainakin toistaiseksi kaikki silmiini osuneet yksilöt ovat olleet vähän turhan psykedeelejä meidän tarpeisiimme. :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...