TAAS YKSI HAVUKUVA


Itselläni oli maailmankaikkeuden tehottomin viikonloppu, eikä aikaansaatujen asioiden listalle kertynyt kuin yksi pastakastike ja lumesta luotu piha. S sen sijaan ahkeroi senkin edestä, vaikka lopputulemissa mitattuna saattaisi erehtyä luulemaan, että kyse oli kahdesta pikkunakista hänenkin osaltaan. Monituntisen uurastuksen ja rautakaupoissa juoksemisen jäljiltä meillä on kuitenkin nyt kaikki kiintokalusteovet paikoillaan. Ne hankalimmatkin, joiden asennusta piti mielikuvaharjoitella puoli vuotta. :-)

Sillä välin kun S taisteli ovien kanssa, me lähdimme A:n kanssa metsäretkelle ja innostuimme keräilemään puista irronneita männynoksia vierashuoneeseen. Ajattelin niiden passaavan hyvin Ferm Livingin valkoharmaata Marble-tapettia vasten, joka tuppaa olemaan vähän "raskas", jos se ei aina silloin tällöin saa vastinparikseen jotain mustaa iloisempaa.


Muistan Hayn DLM-pöytiä hankkiessani arponeeni, että kummat otan, mustat vai keltaiset. Päädyin mustiin - kuten kuvasta näkyy :-) - mutta näin jälkikäteen olisin saattanut kelpuuttaa ne keltaisetkin. Artekin A330S:t olisivat joka tapauksessa valikoituneet lukulampuiksi - ne ovat ehdottomat suosikkini Artek-valaisimista ellei mustaa A satakymppiä oteta lukuun. :-) 

Meillä ei ole vierashuoneessa vaatekaappia laisinkaan, mutta nurkasta löytyy Hayn keltainen Loop-naulakko vierasvaraksi. Idea vaikutti hankintavaiheessa tosi hyvältä, mutta tosielämässä se on osoittautunut vähän eripariseksi muun sisustuksen kanssa. Ehdinkin roudata sen jo kellarin sisäänkäynnin luo ja tuoda siellä olleen naulakon vierashuoneeseen, mutta ei Loop istu oikein kellariinkaan. 

Tänään yritän taklata kaikki viikonlopulta yli jääneet tekemiset ja olla ahkera. :-) Ai niin, kiitos kaikista kommenteista, yritän niihinkin vastailla pikimmiten. :-)

Mukavaa maanantaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...