MUSTAA, MUSTAA


Hiihtokeleistä taitaa tänä talvena olla enää turha haaveilla, sillä takapihan multapellon päältä ovat kadonneet viimeisetkin lumenrippeet. Ihan ihmeellinen talvi, pelkkää harmautta ja kaiken peittävää pimeyttä. Onneksi ajatukset ovat kuitenkin tässä vaiheessa vuotta kääntymässä jo kevään puolelle, ja kohtahan se kevät on kalenterinkin mukaan täällä taas. :-)

Pohdin jokin aika sitten pitäisikö keskikerroksen olohuoneeseen hankkia "lisää" stringiä (jota siellä ei alun alkaenkaan ole ollut), mutta ei pitänyt. Sen sijaan keksin, että kellarissa voisi yksi String Pocketin mentävä aukko olla. 

Pocket-hyllyköitähän löytyy melkein kaikissa väreissä, mutta kun kellarin pääväreiksi on kuin varkain valikoituneet harmaa, musta, valkoinen ja turkoosi, päädyin arpomaan String Pocketinkin värin tuosta valikoimasta: musta it is.
Vaikka yleensä teen jonkin verran salapoliisityötä löytääkseni etsimäni kohtuuhinnalla, unohdin esivalmistelevat työt tällä kertaa kokonaan ja ryhdyin suinpäin ostopuuhiin, kun löysin hyllykön FDS.sta. Myöhemmin huomasin, että samaista kapistusta myytiin Scandinavian Design Shopissa yli 20 euroa halvemmalla, Normaalisti olisin ollut moisesta tosi harmistuksissani, mutta kokemukseni FDS:n palvelusta on niiiiin ylivertainen, etten kehdannut harmistella. Etenkään, kun työpaikkani aulapalvelu ilmoitti tiistaiaamun alkajaisiksi, että sunnuntaina tilattu paketti odottaa jo alhaalla noutajaansa. :-)

Oikein mukavaa tiistaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...